Dusterista HT

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Pöllyttäjä-73, 4.8.2014.

  1. Pöllyttäjä-73

    Pöllyttäjä-73 2nd gear

    Olisi Villinä ajatuksena rakentaa Dusterista HT, mitä lupia/dokumentteja tarvittaisiin jos tuollaiseen ryhdyttäisiin? :-?
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Ei kait siihen lupia tartte, tuskin katsastuksessa ihmetellään jos on siististi tehty.
    Tietty jos varman päälle pelaa ja laittaa vähän vahviketta katonrajaan ja helmaan, niin tuskin se pahitteeks ois.
     
  3. JayJay

    JayJay 3rd gear

    Itselläni oli joskus 80-90-lukujen vaihteessa semmoinen itsetehty HT Duster, eikä siitä vaadittu/kyselty mitään katsastuksissa. Ja onhan noit jokunen Suomessa muitakin.
     
  4. Fuell

    Fuell Gearhead

    Veekasissa 1/91 on Hemi Duster josta myös HT-tehty."Swingeristä saatiin mekanismit, jotka sopivat ruuvaamalla paikalleen, ja Ari joutui teettämään ainoastaan sopivat lasit"
     
  5. heh heh©

    heh heh© Gearhead

  6. Pöllyttäjä-73

    Pöllyttäjä-73 2nd gear

    Suurkiitos kaikille Teille asiantuntevista kommenteista, neuvoista , vinkeistä ja linkeistä jne. Katsotaan toteutuuko tämä jossain vaiheessa vai jääkö vain villiksi ajatukseksi... :)
     
  7. challenger-70

    challenger-70 Gearhead

    No ei tuo kovin villi ajatus ole...ei muuta kun...
     
  8. JuTi-racing

    JuTi-racing Gearhead

    Mitä tota omaa Duster-projektia tuolla tallissa olen katellut (ja välillä jopa tehnytkin), niin semmoinen tulis äkikseltään ht-muutoksesta mieleen, että se "hylly" jonka pällä takasivuikkunat lepää joutunee "rälläköimään" pois ja koriin kiinnittää ikkunaharjat. Valmiita harjoja ei vaan ole, joten jostain suht. saman muotoisesta ht-autosta voinee modata.
     

Kerro tästä muillekin!