EBay IOSS numero, onko kellään ja miten toimii, nettitullaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Z11, 31.7.2021.

 1. Z11

  Z11 Gearhead

  EBay paketti tuli mutta ei ole IOSS numeroa. Miten se edes toimii tuolla nettitullissa, onko kellään kokemusta?
   
 2. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  Odottelen yhtä pikkupakettia iipeistä. Kyseinen tunnus näkyy tilausvahvistuksessa joka tuli sähköpostiin oston jälkeen.
   
 3. Z11

  Z11 Gearhead

  Juu niimpä näkyi, mutta vain spostissa, kun omia ostoksia selailee niin siellä ei näy mitään. Numero toimi kuitenkin nettitullissa
   
 4. Marko Nykänen

  Marko Nykänen Double Gearhead

  Tullasin viikko sitten yhden lähetyksen, meni aika liki entiseen malliin, ei siellä mitään numeroita kyselty sen enempää kuin aiemminkaan.

  Mun paketista oli (kuulemma) olemassa IOS -numero (mikälie?), mutta ei IOSS. Asiakaspalvelija tiesi kertoa että IOSS tarkoittaa sitä, että lähetyksen arvo on tiedossa (postilla/tullilla). Mulle tuli kaksi pakettia samoihin aikoihin, molemmista oli alv maksettu ja tämä vaillinaisilla tiedoilla oleva paketti piti ainoastaan tullata. Ei tullut lisää kustannuksia.
   
 5. Z11

  Z11 Gearhead

  Taitaa olla raja se 150€ noissa eBayn IOSS jutuissa, suuremmat menee myyjän mukaan tai perinteiseen nettitullauksen malliin
   

Kerro tästä muillekin!