edelbrockin nokka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anonymous, 10.2.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kertokaa tietävät kokemuksia edelbrockin performer plus nokasta!? Ois suhteellisen halpa :oops: Auto on sportside (-91) ja suht vakio: peltisarjat ja putkisto ja vähä pensan paineita ropattu... Ajattelin vaan kun vakio nokkahan taitaa juuri ja juuri vain nostaa venoja eli parannusta kaivataan!
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kandee laittaa VooDoo nokka se myösen avaa venoja eikäs vaan nostele niitäh.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Niin eiköhän jokaiselta valmistajalta sellainen nokka löydy että saadaan venat taivaisiin! Olisin vaan tästä kyseisestä nokasta kiinnostunut lähinnä sen hinnan perusteella! Lisää kommentteja...
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Se on justiinsa passeli sportsaidiin.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    pikkasen tiukempi antas paremmin potkuu!
     
  6. Fox

    Fox 1st gear

    mikäs olis pikkasen tiukempi ja mikä hyöty yleensä on muuten noin vakio osilla vaihtaa pelkkä nokka(kannet imusarja) vai pitäiskö sit vaihtaa jo imarikin? Kannet ei varmaan tuu kyseeseen enää tänä talvena...
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Edelbrock tekee ihan hyviä nokkia. Ei kannata ahnehtia liikaa nostoissa tai ajoituksissa tai voi äkkiä kaupunkiajaminen häiriintyä tai vielä pahempaa tapahtua jos laittaa jonkin Top Fuel nokan 8)
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    tiukempi = kyl tiukka aina väljän voittaa, vai oliks se toisin päin?
    what? :lol:
     

Kerro tästä muillekin!