Ei käy kaikilla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja tommi3, 19.9.2023.

  1. tommi3

    tommi3 1st gear

    305 veneessä, 20h ajettu halpa hei jakaja ja championin tulpat saman verran ajeltu... pariin otteeseen tehnyt nyt loppukesästä niin että puottaa liukuun lähdössä jonkun pytyn pois pelistä ja hitaammassa ajossa kyllä käy kaikilla koko ajan. paikoillaan eilen puol tuntia käyttelin niin välillä puotti 7pytylle. jakajasta kuuluu kylmänä myös ihme tikutuksia välillä.. mut meneekö noi jakajat yleensä kerralla pimeeks? tulpat menee huomenna vaihtoon ja kokeillaan niillä. tuli mieleen myös vanha kiekkamittari voiko sotkea jos se on paskana tollai yhtä pyttyä?
     
  2. tommi3

    tommi3 1st gear

    tulpat paskana varmaan vaan ku tullu ajeltua köröttelemällä pitempi matka tossa. 3tulppaa näytti olevan bensasta märkänä ja nokisia.
     
  3. buick87gnbl

    buick87gnbl 2nd gear

    Katso myyntipalsta jakajasta ja kaasarista, josko noista olisi apuja.
     
  4. tchessu

    tchessu 1st gear

    Miten vanhat tulpanjohdot, eräs asentaja kertoi ,jotta n. 7 vuotta olisi maksimi käyttöaika po. johdoille
     
  5. tommi3

    tommi3 1st gear

    2 tulppaa siellä oli pimeänä. tuli muutama reissu ajeltua hiljempaa ni päässy tukkeutuun. säädöissä kuulus olevan lähellä ku tyhjäkäynti tasanen 650rpm ja ilman kakomisia >4800rpm ajossa
     

Kerro tästä muillekin!