El Camino 68-72

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja E.B.Ford, 2.12.2010.

 1. E.B.Ford

  E.B.Ford 2nd gear

  mulla on yks -72 ollu muutaman vuoden pois rekisteristä odottamassa
  muiden projektien valmistumista.
   
 2. Jonimac

  Jonimac Gearhead

  tässä voisi udella että onko seuraavat keksinnöt kenellekkään tuttuja. myös vanhoja kuvia kaipailen.

  eli ensimmäinen ja eniten huolenpitoa osakseen saanut '72 minkä omistan.

  pikkulohko muutoskatsasteltu joskus kauan sitten vaasassa?

  kiuruvedeltä tullut sotkamoon josta itse ostin sen

  [​IMG]

  sittemmin vähän paikkamaalailtu ja tehty peltihommia. maalaus vielä vanha keltainen, vain lava ja kyljet vedetty työkonemustalla

  [​IMG]

  toinen "varaosacamino" joka piti pilkkoa mutta kävi sääliksi ja alkaisi olla tekemistä vaille valmis. 80-luvulta asti ollut kalajoella raviradalla lähetysautona. kyljessä teippien jälkiä esim osuuspankki ja lähivakuutus. vaalea beige. kolaroitu vähän jokapuolelta. esim kuskin ovi oli pellitelty kokonaan uusiksi,etulokari oiottu 2cm paksulla pakkelikerroksella ja etukulma korjattu popniiteillä. tällähetkellä runko kokoamista vaille valmis ja pitäisi aloitella kopan korjaus hevosenpaskan aiheuttamasta korroosiosta. Tekniikkanan 250cid+3sp.man. Kone tulee pysymään 250 kutosena mutta lootasta en ole varma. tekisi mieli laittaa tuo th700 sinne jatkeeksi.

  [​IMG]

  nykykuosi:

  [​IMG]

  kolmas ja eniten lintta versio mikä myös löytyy "tallista" on tämä NCC-garagelta Tommilta hyvinkäältä haettu '72 ilman nokkapeltiä, perää ja tekniikkaa.

  oli jossain vaiheessa pikaisen rassauksen turvin jopa ajokuntoinen 250cid+3sp.man mutta kone lähti eriprojektiin ja odottelee tällähetkellä oikeata hiiri-kasia keulalle. loota on vielä paikoillaan lattiakepillä.

  [​IMG]

  ja ajokunnossa muutama vuos sitten

  [​IMG]


  jos jollain löytyy kuvia kyseisistä härpäkkeistä niin mielelläni otan vastaan.
   
 3. Naumasto

  Naumasto 2nd gear

  Sulla on kyllä hyvä automaku... :wink:
   
 4. heinähattu

  heinähattu 1st gear

  täälläkin on työn alla -72 jonka aiemmat vaiheet kiinnostaisi. autossa konepellin & puskurit joku korvannut kuidulla ja papereissa 402,luonnollisesti alunperin 6+manuaali. väri oli minulle tullessa keltainen ja kone"pellissä" mustat raidat. tunnuksina olleet ainakin jfc-96 ja zxb-24.jos kuvia tai jotain löytyy niin kiinnostaa!!
   
 5. Elky70

  Elky70 Gearhead

  Kieltämättä. Itelläkin kun noita on ollut -72, -71 ja ny sitte vihdoinkin se -70. -99 myin -71:n poriin ja -93 myin -72:n stadiin. Tuosta jälkimmäisestä oisin kuullut että ois menny jonnekkin keskisuomeen päin, mutta mitään varmaa faktaa asiasta ei ole. Rekkariakaan en ny tähän hätään muista, et vois jäljittää trafin kauttakaan. Ja ny ku aloin miettimään niin taisin sitä joskus kyselläkkin ake:lta ja silloin tais olla niin et oli vuoden pari kilvissä ja sitten sen jälkeen ei enään ollutkaan.

  edit: jaa, taitaapa jäädä tarkistamatta trafin sivuilta, kun lysti maksaa 3,5e per kysely. Saa joko perus-, tekniset-, rekisteri-, historiatiedot tai ote ajoneuvon tiedoista. Eli jos haluaa noi kaikki ni 3,5e x 5 = 17,5e.ja tämä siis jos tilaa netin kautta.
   
 6. Nupa

  Nupa Gearhead

  Täälläkin työn alla -72.
  Tullut maahan loppuvuodesta -71, hopeana ja kutosella. Ollut jossain vaiheessa helmiäis?punainen.
  90-luvun alussa ilmeisesti muutoskatsastettu (valko-mustana ja ympäriinsä rumpujarruilla?) 7 litraselle ja isolohkolla tämän aion laittaa taas liikenteeseen.
  Onko kenties Elkyn70:n vanha?
   
 7. Elky70

  Elky70 Gearhead

  Nii-i... ku muistais vaan rekkarin, z**-**(mustavalkoiset) tais olla, on mulla jossain kuviakin tarttis kaivaa esiin niin näkis rekkarin. Molemmat entiset olivat "alkuperäisiä" suomalaisia, eli ei mitään jälkeenpäin tuotuja. -71 oli tosiaankin silloin -96 kun ostin tuon niin se oli kauttaaltaan punainen ja listat oli maalattu mattamustaksi, puskureita myöten. Silloin siinä oli 283+pg ja ku koneesta meni kampiakseli paskaks, ni tuli ostettua sitten 350 tilalle. Näillä eväin myin sen sitten kesällä -99 poriin, kun tää poika muutti stadiin. Nytte alko oikein kiinnostamaan että missähän mun entiset ajopelit nykyään on... :)

  Kesällä kun oli se porvoon muistoajelu, niin alku kokoontumispaikalla näin tutun Imperial Le Baronin ja kun juttelin omistajien kanssa, ni selkes että tosiaankin oli frendin entinen auto, joka oli pistetty kuntoon. Pienet on piirit... :D
   
 8. Nupa

  Nupa Gearhead

  Taitaa olla sama, Z**-** ja kun muutoskatsastettu niin N*-***, nuo kilvet nykyisin jossain mopossa...
  Jos on sama, niin toki vanhoja kuvia olis kiva nähdä :)
  Hieman olis fiilikset maalata tuo alkuperäisellä hopealla, saa nyt nähä mitä teen...
   
 9. Elky70

  Elky70 Gearhead

  Täytyy tuossa itsepäisyyspäivänä tutkia noita laatikoita et missä on mun paperikuvat... skannailen ja postailen niitä sitte...
   
 10. Naumasto

  Naumasto 2nd gear

  Elky70 sano: Nii-i... ku muistais vaan rekkarin, z**-**(mustavalkoiset) tais olla, on mulla jossain kuviakin tarttis kaivaa esiin niin näkis rekkarin.

  Mun auto on ollu joskus ZBS-98 tunnuksilla...alunperin vissiin rattimanuaali,ja luultavasti kutosella,(rumpujarrut,tehostamaton ohjaus,ei etes kelloa) nykyisin pellin alla 350(goodwrench lukee venakopissa mut sehän ei mitään meinaa) joka ilmeisesti on muutoskatsastettu -92...
  Jos joku hoksaa auton ni ois kiva tietää mitä se on syöny ku ei edellinen omistaja osannu oikein sanoo juuta eikä jaata
   
 11. Elky70

  Elky70 Gearhead

  Joo, tulipas kaivettua vähäsen arkistoa ja sieltähä löyty vaikka mitä! Noh, tähän hätää en ehdi skannaileen, ku taitaa olla et tulee ns. ikuisuusprojekti ku jos vaiks skannais kaikki kuvat mitä löytyy... mutta rekkari oli ZFF-32 siinä -71:ssä ja NH-273 oli -72:ssa. Et jos joku on näihin törmänny ni ois bueno kuulla miten näille on käynyt.
   
 12. Nupa

  Nupa Gearhead

  Ei ole yksikään edellä mainituista.
   
 13. GeeÄmmä

  GeeÄmmä 3rd gear

  K:mäellä majailee yx 72 projekti, NNV-1.............
   
 14. rb

  rb Gearhead

  80-luvun loppupuolella meillä oli käyttiksenä 72 ElCamino.

  Etsiskelin lehti-ilmoituksista autoa ja eräs päivä silmiin osui ilmoitus 73 Caminosta. Auto oli Lahdessa ja ajattelin että voihan tuota käydä katsomassa, vaik ei uudempi korimalli oikein hyvälle kuulostanutkaan.

  Yllätys oli positiivinen kun myyjän pihalla odotti siisti keltaiseksi maalattu 72:nen. Papereissa se tosiaan oli 73 eikä myyjällä ollut ymmärrystä että auto oli uutena myyty ylivuotisena.
   
 15. Buick55

  Buick55 Gearhead  -80 luvulla täällä Ä:koskella oli kaverilla 402:n jonka remppas kai-72 Caminossa,ei tietoa oliko leimattu sillä mutta tuli vain mieleen tuosta.
   
 16. heinähattu

  heinähattu 1st gear

  eihän sitä koskaan tiedä,muistatko caminon väriä,oma ollut alunperin vihreä ja jossain välissä ilmeisesti myös valkoinen,ja lopulta keltainen.
   
 17. Buick55

  Buick55 Gearhead

  Muistelen että valkoinen.
   
 18. heinähattu

  heinähattu 1st gear

  ok,saattaisi ollakin sama. ehkä vielä löytyy joku joka muistaisi tarkoittamasi auton rekisteri tunnuksen.
   
 19. Buick55

  Buick55 Gearhead

  Täytyy kysellä jossain vaiheessa?
   
 20. heinähattu

  heinähattu 1st gear

  se ois hienoa,kiitoksia jos sen teet!
   

Kerro tästä muillekin!