Ensi talven kustomprojektit?

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja late, 26.8.2005.

 1. Puli-Song

  Puli-Song 3rd gear

 2. Bätmobiili

  Bätmobiili 1st gear

  Yhtä ja toista on tapahtunut -> http://s23.photobucket.com/albums/b373/Lincoln57/
  Jotain "pientä" (=kardaani, lake pipesit, putkimaski -> ei kyllä oo 100% valmis enskesänä) vielä ja alkukesän aikana tuontiauton tarroja kerjäämään. Vai joko ensvuonna saa veropäätöksen ja kilvet heti -> onko tietoa kellän?
   
 3. petu54

  petu54 2nd gear

  Re: No niin!

  Ei kai meidän tallilla tänä talvena mitään kummempaa. Korkeintaan pari autoa chopataan ja jotain muuta pientä touhutaan jos jaksetaan..
   
 4. late

  late 1st gear

  Voortirojekti jatkuu tänäkin talvena. Tuli tehtyä talo niin ei paljon ole projekti edenny.
   
 5. merc

  merc Gearhead

  Entisöintiä pitäs jatkaa :poff:
   
 6. Muki

  Muki Gearhead

  En tiedä onko toi mun hevoseton vaunu oikea "kustom", mutta tahtipuikko heiluu silleen että viime perjantaina kävi peltiguru arvioimassa koria, ja mikäli hälle sopii se lienee ensi talven projekti ; kuitenkin reilusti ennen kevätaurinkoa kori pitäis saada irti rungosta ja runko puhallukseen & jauhemaalaukseen, uudet etu- ja taka-akselit paikoillaan, jarruputkien ja polttoainelinjojen vetoa ja tietenkin se tärkein ja hauskin eli moottorin ja vaihteiston sovitus runkoon. Eilen aloitin ja tänään saan loppuun TH-350 + Ultra Bell sovituksen toisiinsa. Se Ultra Bell siis pulttaantuu tohon Fordin SB-jakoon ja toisaalta kolmeviiskymppiseen kirstuun josta alkuperäinen turbiinikotelo teurastettu pois.

  Eli kun kevätaurinko sulattaa snöget saisi pintakäsitelty ja viimeistelty "rullaava" runko olla tallissa, niin että moottori/vaihteisto/kardaani show on valmis, jarru- ja polttoainelinjat vedetty. Ja sillä välin kun kori on toisaalla, niin mulla kyllä riittää tekemistä moottorissa ja vaihteistossa ihan koko talveksi 2007-2008.

  Viimeinen mobilisti-osakierros alkaa nyt vuodenvaihteessa. Tästä projektista on hyötynyt jo parikin MR-ukkoa.

  Ai niin ne turbon pakosarjan laipat on valmiit ja manifold-guru MH pääsee työstämään Regalin turboa varten ripustinta, joka kätevästi pultataan tohon 300:n kanteen.

  Etuakseliston toimittaja on vaihtunut mutta merkki ja malli sama kuin tähän asti eli CE.

  AOD mitä alun perin tohon halusin oli kyllä yllättävän kallis niiltä osiltaan mitä olisi aikomus laittaa, ja kun toi Ultra Bell ui vastaan sangen sopivasti niin aattelin jotta eiköhän sitä pärjätä kolmellakin vaihteella, kun välläri on kuitenkin se 3 tasan.

  Korimuutoksia ei ole tarkoitus tehdä laisinkaan paitsi hieman lisää tilaa takapyöräholveihin.
   
 7. Caddy63

  Caddy63 3rd gear


  Joo, kyllä parin tuuman siivut lähti. Muuta sille sitten ei vielä olekaan tapahtunut kaverin, siis auton omistajan,työkiireistä johtuen. Ei liikkune ensi kesänä.

  Eipä nuo omatkaan projektit juurikaan etene, vaimon Kraisua on kevyesti kustomoitu ja sillä olis tarkotus päästä ensi kesänä ajelemaan.
   
 8. buick1955

  buick1955 Gearhead

  Re: No niin!

  Juu pari pikku juttua.... Niin ja kuvia vessoista kehiin, niin saa taas olla silmät :eek: , kun ihmettelee tekeleitä!!
   
 9. jaska83

  jaska83 1st gear

 10. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Onpas komee kustomi tekeillä! 8)
   
 11. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Meidän "ens talven kustomprojekti" ( '53 Bel Air) on taaskin ens talven kustomprojekti, ties kuinka monetta vuotta :rotfl: Tänä talvena sen vihdoin piti päästä alkuun kun viime kesäks saatiin kilpuriauto valmiiks ja reissuautokin kunnostettua perinpohjin mut sit ne molemmat tulikin myytyä viime syksynä ja nyt pitää taas ennen kustomin rakenteluja rakennella uudet sellaset :eek: Vaan mikäs hoppu sillä kustuumilla on, yli 50 vuotias auto kun on seissyt nyt pari-kolkyt vuotta milloin pihalla, milloin eri talleissa niin ei kai siinä (taas) vuosi-pari tunnu enää missään :poff:
   
 12. metriläinen

  metriläinen Gearhead

  Tollattinen hilavitkutin olis kontissa tuloillaan, ja kyllähän sille jotain tarvis keritä ennen kesää tekemäänkin.. Visiot vekottimesta on ollu selkeenä jo monta vuotta mutta pikkuhiljaa touhutaan että pääsee kesäsin paanalle.

  http://s43.photobucket.com/albums/e370/ ... CN6768.jpg
   
 13. Kasi-Pasi

  Kasi-Pasi Gearhead

  Jassoo, kohta tarvitaan kameraan laajakulmaobjektiivi, että mahtuu kaikki Suomen ´50 Sedanettet samaan kuvaan... :wink: Mutta asiaa, kyllä noita tänne mahtuu!
  PS. Yksihän taisi kylläkin muuttua jo carson top-versioksi, toinenkin on chopattuna ja kolmannen omistaja lienee jo ostamassa uusia rautasahanteriä...montakohan muuta on tekeillä?
   
 14. metriläinen

  metriläinen Gearhead

  Sitähän voi sitten kohta pistää sedanette-kokoontumiset pystyyn! Ja luonnollisesti osallistujien kesken arvotaan päivän päätteksi kumivene... :lol:
   
 15. buick1955

  buick1955 Gearhead

  Juu pukki toi uuden rautasahan! Ei vaan ole ihan vielä se ensimmäinen asia tehtävänä. 8)
   
 16. kustum4evo

  kustum4evo 3rd gear

 17. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

 18. kad_boost

  kad_boost 3rd gear

 19. kustum4evo

  kustum4evo 3rd gear

  on mul tos tallin seinällä yks ylimääräinen amazonin koelauta,reiät hepattu umpeen..ajattelin jos flakettaisin sen jossai vaiheessa samalla vaivalla..

  tulee mattaa ulos vastapainoks ja sisustaan "karkeaa pintaa" sävy sävyyn ulkokuoren kans..siitä sitten myöhemmin.. :odroll:

  mittaristoon jää sellainen pien kromialue..kuten myös lämmityslaitteen vivut..
   
 20. pena

  pena 1st gear

Kerro tästä muillekin!