Ensi talven kustomprojektit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja late, 26.8.2005.

 1. kustum4evo

  kustum4evo Gearhead

 2. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  Mittees uutta tällä rintamalla?
   
 3. Batmobile

  Batmobile Double Gearhead

 4. jaska83

  jaska83 1st gear

  .....
   
 5. cubic_inch

  cubic_inch 1st gear

  no chevy yritettiin viimeviikko käynnistää mut 6 volttiiii. ei pyörinnyt oikein kunnol. sitten kun kone käy alkaa koneremppa ja sitten sen jälkeen madallus ja lievä kustomiointi. ens talvi sitten enemm :wink:
   
 6. Jonimac

  Jonimac Gearhead

  http://s107.photobucket.com/albums/m313/Jonimac/raato/ ajankohdasta ei osaa sanoa että millon tuo "valmistuu" mutta sen verta ois suunnitelmissa eka että katto madaltuu sopivasti ja lattia pitäisi hitsata. ei tule saamaan väriä pintaan ja katossa olevaan haulikolla ammuttua reikää EI! paikata :rotfl:

  on muutenkin suunnitelmat sen verta villiä että tässä saattaa olla se etuakseli http://s107.photobucket.com/albums/m313 ... 0projekti/ rungon tekeminen aloitetaan kunhan löytyy vähänkin tilaa missä tehdä 8)

  ps. ei tule katuliikenteeseen.... vai tuleeko sittenkin :wink:
   

Kerro tästä muillekin!