Eteläpohojanmaan jenkkiharrastajat, kokoonnutaan!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Jokeri, 10.4.2007.

  1. Jambo

    Jambo 1st gear

    Jassoo

    Pitää sitä kait ittekki tulle paikan päälle. :pinup:
     
  2. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Tänään poijjaat, tänään poijjaat! Pitää ottaa oikeen kamer joukkohon, josko sielolis kuvaamisen aiheita.
     
  3. pile

    pile Gearhead

    ilma on ainakin vielä meille suosiollinen toivotaan että illalla on samanlaista aurinko paistaa ja ... :D
     
  4. kanafarmari hh

    kanafarmari hh 1st gear

    voi voi paska viikko mutta jos vetääs rasvat tukkaha ja lähtis täältä lanrelta pakosarjat vuataen kohti seinäjoen sykkivää yä elämää :D
     
  5. äRTee Haastaja

    äRTee Haastaja Gearhead

  6. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Nyt ei pysty, liian hapokasta. Tarttoo yrittää tehrä johtopäätöksiä kaikki liikenevä aika. Hienoahan se olis nokatusten kattella kuka kukakin on, mutta elämä on valintoja täynnä, mä oon vain vissihin ilemeesen huono tekemähän sellaasia valintoja, jotta olis rahaa ja aikaa rajattomasti harrastaa kaikkia kivaa?

    Kiireesillä ihmisillä mä oon nähäny kalentereita, mulla ei sellaasta oo ja silti on kiirus aina sinne mihinä en just silloon oo. Näillä näkymillä pahennuksen aiheuttaminen siirtyy seuraavahan kertahan, äläkää ny pitäkö kahta ruisinkia samahan aikahan, ensimmäästä ja viimmeestä.
     
  7. hannux

    hannux 1st gear

    Autokuntia sitten tuli!

    Ensimmäiset minuutit lupaa hyvää! Lidlin piha pullollaan autoja!
    klo 20.20
     
  8. rötkö

    rötkö Gearhead

    dodii

    Voi sviddu kun huomasin myöhään :mad: No Seuraavalla kerralla sitten..

    Kokoontumisia tänneppäin kyllä kaivattiinkin..
     
  9. hannux

    hannux 1st gear

    Kiitos

    Noin 100 kertaa kiitos kun tulitta! N. 60 autoa ja melkein jokaisessaa enempi kuin yksi ihminen., siithän tulee 100 henkeä.
    Otetaan uusiksi kuukauden päästä, on lämpöisempikin.
    Kuvia ja tarinaa seuraa lähipäivinä.
     
  10. pile

    pile Gearhead

    yllätys oli suuri kun noinkin runsas lukuisena saavuitte paikalle kiitos siitä teille jokaiselle itselle sillä te teitte tuon tapahtuman.seuraava kerta tulee pian
     
  11. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Täytyy kans kiittää kaikkia paikalle saapuneita. Päivällä ajattelin että tulisko paikalle hyvällä säkällä 10 autoa. Illanmittaan laskin että paikalla oli/kävi 64+ kpl erilaisia jenkkejä ja kupla volsu. Kuvia laitan kaiken kansan ihmeteltäväksi myöhemmin. Läheskään kaikista autoista en saanut kuvia kun muistikortti tuli täyteen yllättävän äkkiä.

    Semmonen kämmi kävi tuossa sunnittelussa, että kun tätä suunnittelimme kuukausi sitten, lidlin aukioloajat olivat talviajassa, eli silloin kauppa meni kiinni klo 20:00. Nythän kauppa meni kiinni vasta klo 21:00, mutta ei tuosta liennyt kellekkään tavatonta harmia. Saivat sitäpaitsi mahdolliset kyyditettävät janojuomansa yllättävän läheltä

    Edit: kuvia joistain, mutta ei kaikista ajoneuvoista: kuvia
    Muistikortti tuli täyteen about 20 minuutissa. Sittenhän paikalle singahti vielä vaikka mitä hienoja autoja[/url]
     
  12. PauliP

    PauliP 1st gear

    Re: Kiitos

    Jos vaikka se V8:kin olisi silloin iskussa... :odroll:
     
  13. hannux

    hannux 1st gear

    Olihan sillä V6-Cryslerilläkin kiva vetää letkaa, pidin varovaisena ESP:n päällä etteituu savua renkaista. Pitää vissiin vähän varautua sataan autoon ens kerralla. Kiva kun tulitta!
     
  14. bbford

    bbford Gearhead

    Joo,mukavasti oli porukkaa,tarttee tulla toistekkin.
     
  15. Jay Ace

    Jay Ace 1st gear

    Pakko tulla kyllä ens kerralla. Jos aikaa ei oo niin sitä pitää järjestää! Kerranki ittelläki olis jenkki nottei aina tartte olla se kristuksen volovomiäs ja ajella jollaki tarttimotoorilla :p
     
  16. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

  17. alatalo

    alatalo 1st gear

    Kiitokset tapahtuman järjestäjille ja koko muulle porukalle oli todella hieno porukka koolla. Oli mukava vaihtaa kuulumisia ihmisten kanssa ja näki taas todella paljon sellaisia lähi alueen harrastajia joita ei ole muualla tavannu.
     
  18. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    On väärin kiittää tapahtuman järjestäjiä, sillä tapahtuman tekivät kaikki ne jotka saapuivat paikalle harrasteajoneuvoineen. Eli kiitos kaikille teille jotka saavuitte paikale!

    Sen verran jos saa ottaa ittelleen kunniaa, yllä olevista sanoista huolimatta, niin oli vähän semmonen tunne että "nyt oon tekemässä jotain suurta". Ja kerrankos sitä pääsee ihan syystä seisomaan camaron katolle

    Ja lisää kuvia tulossa kunhan saan kaverilta kuvat itelle
     
  19. hannux

    hannux 1st gear

    Powerparkki

    tuotatuota.. Sehän on se Powerpark Härmässä samaan aikaan 8.6.-10.6. Onko Seinäjoella siis ennen-powerparkkia -kokoontuminen?
     
  20. pile

    pile Gearhead

    Re: Powerparkki

    niin miksei voi olla.
    no tuota ei silloin havaattu kun joita päiviä lyötiin lukkoon vaikkakin sehän on vasta 9-10 päivä(lauvantai ja sunnuntai)
    http://www.fhra.fi/kalenteri.html
     

Kerro tästä muillekin!