Etsitään vanhojen jenkkiautojen omistajia/kuskeja!ON KIIRE!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Sittana, 8.5.2007.

  1. Sittana

    Sittana 1st gear

    Kaverin puolesta ilmoittelen..

    Hei armaat autoilijatoverit! Vanha koulukaverini pyysi välittämään Tampereen alueen rokkareille seuraavanlaisen viestin:

    ETSITÄÄN KUSKEJA

    Kyseessä ovat Tampereen lääkiksen kandipotkiaiset, joiden teema on 50-luku. Alkuillasta kandimme kiertävät rataa, johon kuuluisi 50-60-lukujen vanhoilla autoilla siirtyminen koulurakennukselta toiselle.
    Kaiken piti olla jo järjestyksessä, mutta autokuskimme peruivat, joten olemme melko epätoivoisia!!!!

    Tämä tapahtuma on siis jo tämän viikon torstaina! 10.5, ja autoja+ niiden kuskeja tarvittaisiin n. klo 18.30-19.30 väliselle ajalle 2-3 kpl. Yksikin olisi jo mahtava!! Porukka, jota kuljetetaan on hyvin käyttäytyvää, ja korvauksena tästä vaivasta tietenkin maksamme bensat sekä rahallisen korvauksen, joka on neuvoteltavissa. On mahdollista saada myös muuta palkkaa(alkoholia, eväät).

    Eli: jos joku on kiinnostunut hommasta, toivoisin että ottaisi mahdollisimman pian yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse:
    0407718068/Laura Saarinen
    Laura.Saarinen@uta.fi
     

Kerro tästä muillekin!