F-bodyn bensatankki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja vierailija3, 20.10.2015.

  1. vierailija3

    vierailija3 Gearhead

    Onkos kukaan sovittanut minkään muun auton tankkia takaronttiin?
    Tilaahan ei paljon ole tollasessa -75 Trans Amin takaluukussa, jos
    meinais vielä vararenkaankin ottaa mukaan...
     
  2. PauliR

    PauliR 3rd gear

    Miksi se tankki pitää sinne edes laittaa, mitä vikaa alkuperäisessä paikassa / tankissa on?
     
  3. vierailija3

    vierailija3 Gearhead

    Eikö kukaan?
     
  4. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Tsekkaa / kysy mitat vaikka JAZZ turvatankeista US_partsilta. Sitten vaan mitan kanssa takarontille. Siitä se lähtee.
     
  5. vierailija3

    vierailija3 Gearhead

    Toi turvatankki juttu on kyllä tiedossa, tarkoitinkin että sopisko sinne ronttiin jonkun muun merkin vaikka jonkun eurokinnerin tankki jossa olis ruiskun bensapumppu valmiina...Miksei se vois olla auton allakin ja tekis vaikka luukun rontin puolelle...
     
  6. arttu

    arttu Gearhead

    No itselläni '80 T/A johon laitoin LT-1 ruiskutekniikan niin tankkihomman tein siten, että tilasin US-Partsilta vai oliko se S/W Trade, no kumminkin ihan uuden 1970-81 Camaron/Firebirdin tankin josta leikkasin pois sen alkuperäisen anturikehän ja hitsasin sitten -95 Camaron tankista leikatun anturikehän johon sitten tuuppasin kyseisen auton bensapumpun/anturihässäkän. Hyvin pelaa. Muita muutoksia ei tarvinnu tehdä kun tossa ruiskupumpussa (95 Camaro) on itsessään jonkinmoinen loiskekuppi integroituna anturiin. Samalla on meno/paluu linjalähdöt yms. fiksusti tehdasliittimillä.

    http://aijaa.com/ycv0Ox
     

Kerro tästä muillekin!