Faktaa a-papereista.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja marko84, 9.2.2018.

  1. marko84

    marko84 2nd gear

    Netissä kaikenlaista tietoa niin olisko jollain faktaa.
    Kyseessä 2.0 saab99 1980 joka muutettu joskus laikka-avoksi ja samalla saatu papereihin tehon kohdalle kirjain a.
    Mitä tämä nyt tarkoittaa käytännössä kun "ei ole tehorajaa"
    Saako koneen ahtaa tai tehdä mitä vaan kunhan pysyy 2litraisena ilman mitään muutoskatsastuksia vai mitä rajoituksia on?
     
  2. Keme

    Keme Gearhead

    Teoriassa "ei ole tehorajaa", jos se tekniikka on 100% siinä kunnossa kun se on ollut vuonna 1980 muutoskatsastuksen yhteydessä. Homma menee mielenkiintoiseksi sillä kohtaa, jos katsastusmies huomaa minkä tahansa ehkä tehoon vaikuttavan muutoksen konehuoneessa. Sitten vaan uuden muutoskatsastuksen kautta takaisin leimalle ja dynopaperin kanssa leimaamaan. Toisinsanoen ei noista A-papereista kannata maksaa senttiäkään ekstraa.
     
  3. marko84

    marko84 2nd gear

    Konttorilta ja trafilta kysytty mut ei näe kun niin vanhoja tuetoja.
     
  4. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    A Tarkoittaa että on ahdettu. Joissain on lisätiedoissa lisää mitä on tehty ja joissain ei ole mutta joku legenda siitä liikkuu että ne on "tehorajattomat" paperit.

    Onko A papereita tullut vastaan vapareissakin vai onko ollut joskus ahdintekniikka ja muutettu vapariksi ?
     
  5. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Jos ei lisätiedoissa ole mainintaa välijäähdyttimestä, niin jättäisin laittamatta. Jos ei myöskään mainintaa ahtimen tyypistä, niin ämpärin kokoista vaan...
     

Kerro tästä muillekin!