FHRA Drag Race Week 28-30.6 2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mopoilija, 10.6.2013.

  1. peltsi

    peltsi Gearhead

    onko toi radan yleiskunnon vaikutus siivousaikaan tietoa vai spekulaatiota?
     
  2. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

  3. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

  4. nalle71

    nalle71 Gearhead


    Eikö sen nyt sano jo järkikin olen katsellut tuota kilvanajoa alastarolla vuodesta -91 ja nähnyt sen radan läheltä ennenkuin sille on tehty preppausta esimerkiksi oikean puoleinen rata lähtöalueella 3-4 neliön kokoinen paikkaus joka tehty todella huonosti lisäksi radassa alkaa pituus suuntainen halkeama n.100m kohdalla jatkuen maaliin saakka nämä kaikki täytyy paikata näillä rataryhmän aineilla ennen kisan alkua ja jos sinne paikattuun halkeamaan menee esim. öljyä se korjata uudestaan ja tottakai se lisää korjausaikaa vai minkä takia se rataryhmä on siellä viikkoa ennen kisoja tuskin ainakaan huvin vuoksi ja kai tää on sitten se toinen idioottimainen vastaus koska koitan vaan kuskien turvallisuutta ajatella en mä mene sinne ainakaan seinään ajoja katsomaan jotka johtuvat paskasta radasta
     
  5. S86T

    S86T 1st gear

    Se nyt on tosi asia että Rata on mitä on. Kunnes LUVAT korjaukseen saadaan. Hyvä että tietoa radan kunnosta jaetaan. Mutta nurina ei tässä vaiheessa auta mitään. Ratahan tulee kuntoon kun luvat remonttia varten saadaan. Ne on nämä luonnon suojelijat ja tyhjän valittajat aina rakennus urakoiden tiellä. Kannattaa vaikka googlata tapaus Oulu Zone rata. Paljon senkin eteen jouduttiin tekemään näämmä paperi hommia.
     
  6. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Anteeks hölmöiteni mutta tarvitseeko niitä lupia kerran rata on jo olemassa sitä ainoastaan korjataan eikä uutta rakenneta eikö tuollaisen korjausluvan pitäisi olla läpihuutojuttu
     
  7. S86T

    S86T 1st gear

    No lupiinhan tuo korjaus on kaatunut. Näinhän täällä foorumilla mainittiin. Jos et ole sattunut kuulemaan niin radan lähistöllä on mökkejä omistavia henkilöitä jotka häiriintyy radalta kantautuvista äänistä. Vaikka auto teitä menee vierestä josta myös tulee melua. Ja nämä sankarit tarttuu joka mahdollisuuteen valittaa radan toiminnasta. Vaikka radan omistaja tekisi kaikkensa että hommat sujuisi niin että haittaa aiheituisi mahdollisimman vähän.
     
  8. peltsi

    peltsi Gearhead

    miksi varttimailin asfaltin paikkaamiseen tarvitaan lupa mutta ympyrärata saatiin korjata ja tehdä lisälenkkikin?

    pitääkin kysyä suoraan omistajalta kun seuraavan kerran nähdään.

    sillon kun itse olin viellä hommissa ko. tapahtumissa niin halkeamat paikattiin bitumilla ennen kisoja.

    onkohan sekään faktaa että niistä mökkikylistä se vastustus uuteen ympäristölupaan tulisi. aikasempi puuhamies oli yksi maajussi joka ei edes asu siinä lähellä.
     
  9. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Juurikin tätä samaa ihmettelen
     
  10. pile

    pile Gearhead

    eikähän suurin vaikutus ole investoinnin kannattavuus.lopuksi tuota suoranpätkää käytetään aika vähän suhteessa mutkarataan.kuka haluaa investoida jos tuottoa ei ole.pitääs saada valtiovalta apuun.
     
  11. S86T

    S86T 1st gear

  12. Vallu 426

    Vallu 426 3rd gear

    Nyt kun rata on viimein kunnossa,autojen ja prätkien syöttö on aivan liian hidasta.Homma pitää mennä niin,ainakin alempien luokkien osalta,että kun pari on valoissa seuraavat ovat burnislätäkössä valmiina.Ihmeellistä hidastelua,taitaa olla myyntipisteiden osalta tosin hyvä asia...
     
  13. Vallu 426

    Vallu 426 3rd gear

    No nyt se syöttö toimii hyvin,prätkät ajavat hyvin ilman taukoja.
     
  14. pile

    pile Gearhead



    Olen edelleen sitä mieltä että jokaisella pitää olla oikeus valittaaa mutta.
    -Jokainen valituskirjelmä mikä jätetään käsittelyyn sen mukana seuraa 10000€ pantti joka palautetaan mikäli valitus on aiheellinen.
    - Jokaisen aiheettoman valituksen aiheuttamat välilliset ja välittömät kustannukset pitäisi periä valittajilta täysimääräisinä pois.
     
  15. laakkius

    laakkius Gearhead

    http://www.kepit.fi/fhra

    Helvetin hyvä palvelu ku vaan toimis. Vielä ei oo finaalista nähty yhtään lähtöä, kun muuten pelaa hienosti, mutta kun autot asettuu viivalle niin siihen katkee filmi ja jatkuu taas kun ajo on ohi...
    VITTU!
     
  16. jknR

    jknR Gearhead

    Meillä toi stream pelas ihan ok. Mokkula taas ei pelannut ihan niin hyvin, mutta sehan ei nyt liity tähän. Ehkä sen kympin olis voinnut sijoittaa huonomminkin.

    Mites muuten noi TMFC lisenssin ajaminen. Minkälainen aika pitää ajaa, että se lisenssi tulee? Onko se jonkun määrätyn prosentin sisään euroopan ennätyksestä vai miten se määritetään?
     
  17. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  18. Galaxie61

    Galaxie61 Gearhead

    oikeestaan tuo on mökin omistava henkilö ja kaukana radasta.
     
  19. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

  20. Zege

    Zege 3rd gear

Kerro tästä muillekin!