FNRA

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja Landaulette, 27.1.2008.

  1. Landaulette

    Landaulette 3rd gear

    Tässä ihan muistutuksena http://nosdrags.net/fnra on siis kotisivujemme osoite koko komeudessaan, jos et vielä tiennyt...
     
  2. el vivados

    el vivados 1st gear

    todella mahtavaa!!tällästä on kaivattu nostlagia kalustoa himoitseville
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Jäsenkortti saapui tämän päivän postissa, kiitos vaan. Jäsennumeroksi näkyi osuneen 10.
     
  4. Landaulette

    Landaulette 3rd gear

    Napa-&täyskymppi vai? :lol:
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Samahan se kumpi se on. :rotfl:
     
  6. Wesuri

    Wesuri 1st gear

    Jumankekka että oli hieno bongata tällaiset sivut täältä. Täytyy ruveta seuraamaan tiiviisti niin josko tuo omassa päässä muhiva gasser-prokkis alkaisi jossain vaiheessa edetä myös reaalimaailmassa :D .
     
  7. Landaulette

    Landaulette 3rd gear

    No niinpä! :rotfl: :rotfl:
    Mites muuten Putte... olisiko mahdollista saada Takaluukusta -lehteen jotain mainintaa FNRA:sta? (Etkös sinä sitä toimittele, vai olenko aivan viärässä :odroll: ??)

    Ja miten on, saisiko FNRA:n "toimitus" yhden zipaleen lehteä, että pysyy harrasteen kartalla;) - vai pitääkö liittyä FHRA:n jäseneksi?

    Ihmettelee :eek: ...
    EQ
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Takaluukusta-lehden tekijät ovat vaihtuneet. En enää tänä vuonna tee lehteä tiettyjen syiden, joita en täällä ala selvittelemään, johdosta. Lehti asioissa kannattaa kääntyä suoraan toimiston puoleen.
     
  9. Landaulette

    Landaulette 3rd gear

    Okkei, olin siis myöhässä...

    Enkä tod. näk. ole yhteydessä toimistoon;) :odroll:
     
  10. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Jäsenlistahan paisuu mukavaa vauhtia ja mukana näyttää olevan porukkaa joiden talleissa on jo aiemminkin syntynyt vehjettä jos minkälaista. Vuoden - parin päästä kisavarikko saattaa näyttää entistä värikkäämmältä. Feels gooood!
     

Kerro tästä muillekin!