Ford C4

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja shs71, 14.2.2018.

 1. JTE3

  JTE3 Gearhead

  Voi myös jumittaa venttiilikoneistossa oleva 2-3 shift valve.
   
 2. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Jos letku menis lyttyyn niin se vaikuttaa niin että vaihdot veny ja terävöityy. Tässäkin keksinnössä on kuvernööri joka voi jäädä jumiin silleen että sen läpi pääsee koko ajan mehua enemmän kuin pitäisi.
  Toi on kyllä hyvä testi ottaa pletku kokonaan pois. Jos ei mitään vaikutusta niin ottaisin kuvernööri seuraavaksi käteen.
   
 3. fairlane -67

  fairlane -67 Gearhead

  Modulaattorin alipaine kulkee putkessa, letkua vain pätkät päissä. Kokeilin ilman modua, ei mitään vaikutusta. Jos toi shift valve jumittais, niin eikö se vaikuttais vain 3 vaihtoon? Olisko seuraavaks viisain kaivaa se kuvernööri käteen, onko minkämoinen homma?
   
 4. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Häntä pois niin kuvernöörin näkee ja sen miten on kiinni. Lukkorenkaan kun ottaa pois niin pitäis tulla koko käikäle käteen.
   
 5. fairlane -67

  fairlane -67 Gearhead

  Ok, jatketaan siis siitä.
   
 6. fairlane -67

  fairlane -67 Gearhead

  Avasin kuvernöörin, ei ollu kovin paskanen ja palikat liikkuu, ei jumita. Olisko seuraavaa vihjettä?
   
 7. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  No ei oikeastaa mitään muuta katottavaa ole kuin venakoneiston kikkaridaun tsydeemi. Jos se sisempi vena olis jumissa "tyhmäkäyntiasennossa". Ei sen kyl pitäis vaikuttaa tohon mitenkään.
   
 8. fairlane -67

  fairlane -67 Gearhead

  Ok, kokeilen vielä purkaa koneiston ja käydä läpi, jos ei sillä tuu kuntoon nii saa olla noin ja kattoo talvella sit kuntoon.
   
 9. xarper

  xarper Gearhead

  Ilman modulaattorin letkua sen pitäis vetää vaihot lähestulkoon tappiin asti kun ei oo alipainetta siellä? Ainaski mun mielestä se toimi noin kun ei menny alipainetta sinne eli loota kuvittelee kaasun olevan pohjassa tjsp?
   
 10. fairlane -67

  fairlane -67 Gearhead

  Jep, noin sen pitäis toimia mut ei mitään vaikutusta vaikka ottaa irti. Nyt olis koneisto palasina pöydällä, Koneiston alemmassa puoliskossa pitkulaisessa reiässä oleva kuula oli juminut paskan myötä kiinni (kuvassa vasen kuula) http://classicbroncos.com/tech/c4-valve-body-service-and-modifications/c4-valve-body-04 Lisäksi suodattimen alla oleva jousi/pötkylä oli väärinpäin eli jousi reikää kohti. Taidan pestä koneiston, panna lootan takasi kasaan ja käydä kokeilees.
   
 11. fairlane -67

  fairlane -67 Gearhead

  Loota nipus, tänään testailtu, ilman modulaattoria toimii ok, 3 menee päälle hienosti. Kokeilin modulaattorin kans, niin oireet edelleen samat. Pitää vielä kokeilla huomenna kiristää modun säätöruuvia reilusti jos löytäis sille sopivan säädön, nyt tosiaan vaihtokierrokset turhan korkealla normaaliajossa. Onko tosta mitään haittaa jos sen joutuu jättää kokonaan pois käytöstä?
   

Kerro tästä muillekin!