ford capri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Esaa, 5.3.2011.

 1. Esaa

  Esaa Gearhead

  viime kevään classicmotorshowssa useampi harrastaja kertoili v8 capreista!
  nyt tuli mieleen missähän kyseiset laitteet majailee tänäpäivänä?
  muutaman mk1 caprin tiedän mutta onko 2/3 missään
   
 2. makkepuu

  makkepuu Gearhead

  yksi ruskea perena-replica on olemassa ja kilvitettynä V8:lle. muista en kyllä ole kuullutkaan... yhden mk3 granadan tiedän mutta en muista konetta, joku pieni fordin pata se oli, ettei vaan joku y-block 256cid tai pienempikin. coupe taunuksia on kuulemma 2 V8:lla, toinen on se keltainen levitetty minkä kaikki varmaan tietää mutta olen kuullut puhuttavan jostain toisestakin. kuinkahan caprin, taunuksen tai granaatin kilvittäminen V8:lle nykyään mahtaisi onnistua...
   
 3. bp74

  bp74 1st gear

 4. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Tollanen "V8 Granaatti" Coupe oli Lahdessa menneenä kesänä, pahuksen hieno peli...käsitin että jossakin kuusen alla maannut hylsy mistä tuo on tehty, koneen kokoa en muista vaikka omistaja kertoikin.

  Konehuone

  Ford Coupe
   
 5. Piru

  Piru 1st gear

Kerro tästä muillekin!