Ford Crown Victoria

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja 1purehell, 13.2.2007.

 1. Beach

  Beach 2nd gear

  Ei ole ollut partiokäytössä tämä mun auto. Mutta jonkinlainen siviilipoliisiauto se on ollut.
   
 2. JoRkKiS

  JoRkKiS Gearhead

  Eikö sitä ominaisuutta pois saa normaalin tavoin ?
  Ainakin normi panttereissa taitaa mennä niin "ohjelmointi" , että keypaneelin kautta vanhemmat ja uudemmat keskuslukon nappei rämppäämäl ? o_O
  Kunhan utelen..
   
 3. Petri R.

  Petri R. Gearhead

  Luulin ensin, että kyseessä on juurikin se "auto-lock"-toiminto. Sen sain ohjelmoitua päälle keskuslukon napeista, ja sitten testasin siten että kun auton käynnisti, avasin keskuslukon ja lähdin ajamaan, niin se kyllä lukitsi ovet heti kun auto oli liikkeessä. Eli tämä on nyt joku muu, tai vika.
   
 4. El Rikhardo

  El Rikhardo 1st gear

  Tottahan toi on että harvoin tarvii muita ovia avata kuin kuskin. Silti mun mielestä sais 2000-luvun autossa olla kake ovien avaukseen. Mun autossa on vielä sillä tavalla, että kun painaa kuskin ovesta ovet auki, niin takaovet ei siltikään aukea ulkoa ennenkuin nostaa sen lukitusnupin sisältä ylös?
   
 5. Tseitsei2

  Tseitsei2 3rd gear

  Aukeeko jos painaa sitä nappia toiseen kertaan?
   
 6. JoRkKiS

  JoRkKiS Gearhead

  Itse varmaan tarkistaisin sen molempien puolien "keskuslukkopaneelin" kun varmasti helpolla saa käteen ja sitten vain hämmästelee/mittailee läpi.
  Kuitenkin ohjaukset kulkee toistensa kautta niin voihan se olla, että jommassakummassa on jotain vikaa tai jotain mielenkiintoisia kytkentöjä tehty ? o_O Sitä kautta pystyisi paremmin ainakin hyväksymään, että olisi ominaisuus kun olisi sen katsonut.
   
 7. Beach

  Beach 2nd gear

  Mullakin riippuu kuun asennosta, että toimiiko keskuslukon nappulalla myös kuskin oven lukko, vai ei. Mutta sellaisen käytännön opetellu, että pistän kuskin oven kiinni avaimella. Kerran tilannut hinausfirman avaamaan ovea, kun painoin ovet nappulasta kiinni, vaikka avain oli virtalukossa. :poff:

  Lisäys: Sen verran siitä viisastui, että jatkossa kesälomareissuilla on naisen käsilaukussa vara-avain. :p
   
 8. JoRkKiS

  JoRkKiS Gearhead

  Näin on käynyt itselleenkin, mutta en tarvinnut kyllä hinauspalvelua vaan muutaman kilometrin päästä toiset avaimet. Löin vehkeen talvella hetkeksi käymään ittekseen ja samalla "avasin" keskulukon nappulalla ovet ja siinä kohtaa kun ovi pamahti kiinni tuli etiäinen, että mahdoinkohan painaa oikeaan suuntaan. :oops: tämä oli kyllä subben kanssa, mutta omaa tyhmyyttä kumminkin.:D
   
 9. El Rikhardo

  El Rikhardo 1st gear

  Ei aukea. Lukkoon menee kuitenkin kuskin oven lukitusnapista.

  Mulla on ollut jo pari vuotta toiset avaimet taskussa just siltä varalta että auto lyö ovet lukkoon
   
 10. El Rikhardo

  El Rikhardo 1st gear

  Tietääkö kukaan mistä sais tietää co2 päästöt autoveroilmoitukseen? 2011 flexi fuel vehje siis.

  Tai kelpaako katsastuskonttorilla otettu päästötodistus tuohon?
   
  Muokattu: 6.6.2019
 11. Petri R.

  Petri R. Gearhead

  Katsastus olisi edessä ja huomasin yks päivä, että töötti ei enää toimi. Mittasin virrat töötin päästä niin sinne ei tullut mitään. Töötin releelle ei tullut herätettä, eli signaali katkeaa jossain ratin ja sulakeboksin välissä. Onko näissä tiedossa jotain tyyppivikaa esim. ratissa? Äkkiseltään tuntuu työläältä alkaa tutkimaan johtosarjaa...
   
 12. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Se "clock spring" taitaa antautua ajan kanssa. Mulla ei toimi cruisesta kaikki napit, mutta en ole jaksanut vielä perehtyä siihen, kun toimii vielä jotenkin.
   
 13. sikaprice

  sikaprice 3rd gear

  Door key pad oli päästänyt kosteutta sisään ja oli aivan oikosulussa ja ruosteessa..
  Sattuisiko jollain olla ylimääräistä sellaista vm 1998-2002 panther platform autosta?
   
 14. HankVonHertzen

  HankVonHertzen 1st gear

  Moi. Onkohan jollain tietoo/ kokemusta jäähdytinnesteistä siis Crown Vic p71 2007... Kun kaikki usa sivut tarjoo vaan motorcraftin tai prestonen keltaista. Ja niitähän ei oikein tahdo löytyä täältä. Meinasin valuttaa vanhat pois ja uudet tilalle, ni onko jotain suosituksia, merkkiä??? Tällä hetkellä on vihreät nesteet, ilmeisesti edellinen omistaja vaihtanu suomessa?
   
 15. HankVonHertzen

  HankVonHertzen 1st gear

  ... Joko sait töötin toimimaan??? Oli ainakin itellä töötti pois pelistä, en tiedä kuinka kauan... Mutta ennen katsastusta kans huomasin. Jos vic on ollu partioautona, niin ne on reitittäny töötin/pillit eri tavalla. Kun auto myydään pois, ni ne katkoo johdot, pillit, valot etc. pois käytöstä Ja silloin katkeaa normi töötti... Useimmiten katkottu helposta paikasta, keskikonsolin ja hanskalokeron välistä, vänkärin vas. jalkatilan tietämillä. Sininen johto on töötille (jatkoliittimellä johto ehjäksi) ja töötti skulaa. En tiedä onko tässä Vicissä ollu toimimatta huutokaupasta lähtien? Tuskin.. Varmaan ollu joku teippi viritelmä ja se on sit irronnut, ehkä?
   
 16. Petri R.

  Petri R. Gearhead

  En saanut. Vein auton leimalle töötittömänä mutta katsastusmies vaikuttui autosta muuten niin paljon, että töötti jäi hänellä siinä huumassa kokonaan testaamatta. Omani on ollut komisarion virka-autona; vilkkuvalot tuossa on ainakin ollut mutta sireenistä en tiedä. Töötti kyllä toimi aiemmin, mutta voihan olla että sieltä on joku johtoviritys lauennut kun vetelin soittimelle RCA-johtoja kojelaudan sisältä, joten kiitos vinkistä.
   
 17. stratusdriver

  stratusdriver 3rd gear

  Jos siellä on kirkkaanvihreät niin jatkaisin vihreillä. Jos taas haluat vaihtaa enempi orggikset niin tyhjennys ja huuhtelu. Netistä voi katsella orggisnesteiden ominaisuuksia ja vaihtaa sopevimmat tilalle.
   
 18. maverick999

  maverick999 3rd gear

  Onko joku perehtynyt rattilukkoon? Omassa Town carissa ei tunnu olevan ollenkaan rattilukkoa. Onko paha homma purkaa?
   
 19. Bay City Bstrd

  Bay City Bstrd 1st gear

  Huuhtele vaan vihreät pois ja tilaa oikea luiru Koskenkorvalta:

  https://www.jarimaki.fi/cgi-bin/web...-nesteet&naytasivu=20187&id=0&saitti=jarimaki
   
 20. Bay City Bstrd

  Bay City Bstrd 1st gear

  Tarviiko rattilukkoa edes olla, kun vaihteisto kumminkin lukittuu P:llä?
   

Kerro tästä muillekin!