Ford Crown Victoria

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja 1purehell, 13.2.2007.

 1. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  On niitä varmaan käytettyinä, mutta minkä kuntoisia. Taisivat jossai kehua, että Ford Racingin imusarja olis hinta/laatu suhteeltaan paras. Halvinta kiinalaista ei kannattane ostaa?
   
 2. mätkä

  mätkä Gearhead

  Oletko ehtinyt tutkimaan asiaa oliko vaikutusta? Samat murheet omassakin autossa ja perusasiat pitäisi olla kunnossa. EGR vaihdettu 40-50tkm sitten. Jokohan se taas?
   
 3. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Ilmastoinnilla ei ollut kyllä vaikutusta, kun otin sen sulakkeen kokeeksi pois, että kyllä se näyttäis viittaavan tuohon egr:ään. Auto on nyt seisonnassa, kun mä olen toisella puolen maailmaa työkomennuksella, eikä tiedä milloin pääsee takaisin.:confused: Tein täyden jarrurempan ennen lähtöä elokuussa ja vaihdoin HD koiranluut eteen, niin on hyvä käyttää leimalla sitten kun tulen kotiin.
   
 4. mätkä

  mätkä Gearhead

  Ok. Vaihdan joskus lähiaikoina EGR:n kun huvittaa/pakon edessä. Raportoin sitten, onko jotain vaikutusta.
   
  1purehell tykkää tästä.
 5. pimeroolis

  pimeroolis 3rd gear

  Ooks lukenu vikakoodit?
   
 6. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Sepä se, kun ei tule mitään vikakoodeja noista nykimisistä. :(
   
 7. mätkä

  mätkä Gearhead

  Eipä tule koodeja tosiaan:(
   
 8. karivanner1

  karivanner1 2nd gear

  Jos nypyttää, kannattaa vaihtaa puolat (kaikki kerralla)
   
 9. mätkä

  mätkä Gearhead

  Onko tämä vielä selvinnyt? Itsellä tuli sama ongelma. Viikonloppuna revin tankin uudestaan pois ja totesin kaiken olevan kunnossa. Ei tullut kuntoon. No, sitten otin akun kengän irti hetkeksi ja kas, mittari alkoi toimimaan. Otti aikalailla päähän kun tajusin tehneeni turhaa työtä. Ajattelin tietysti, että oon rikkonu kohon tai se jäänyt jotenkin jumiin asentaessa:confused:
   
 10. rotax

  rotax 1st gear

  Ei ole edennyt, epäilys että on oikosulku liittimessä kun sitä vähän runnottiin ku vaihdettiin bensapumppu.
   
 11. pptalo

  pptalo 3rd gear

  Onko kellää vara-osa autoa. Olisi tarvetta runkopalkeille, etupalkin ympäriltä.
  Pete

  Ei tarvetta enää
   
  Muokattu: 27.11.2020
 12. Beach

  Beach 2nd gear

  Fordin vianhakukirja neuvoo nykimisen korjaamiseksi seuraavaa: Ilmamäärämittarin johtoliitin irti ja koeajolle. Jos nykiminen loppui, niin vika ilmamäärämittarissa.

  Yhden olen jo hankkinut ja vaihtanut, mutta ei auttanut. Tiiä sitten onko poliisimallissa oma mittarinsa. Muutenkin olen vaihtanut melkein kaiken mitä olen keksinyt. Puolat, egr-venttiili, imusarja. Katkennut pakosarjan pinnapultti. Bensapumppu ja - suodatin. Suuttimet on vielä puhdistamatta tosin.

  Ilmastointihan menee pois päältä "Vent"- ja "Off"-asennossa. Ei tartte sulaketta irrottaa kokeillakseen vaikutusta.

  Jos ei suutinten puhdistus auta mulla, niin en enää keksi muuta kuin sen, että seokset niistetty niin laihalle, että ei siedä etanolia nykimättä. Mulla siis 2003 cvpi.
   
 13. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Ok, toi oli hyvä vinkki. Putsasin kyllä kesällä tuon ilmamäärämittarin jollain siihen tarkoitetulla litkulla, mutta ei se vaikuttanut. Pitää testiä keväämmällä.

  Cvpi:n pitäs sietää aika huonoakin polttoainetta, kun sen koneen softa on tehty "varman päälle", eli voi tankata missä hyvänsä amerikan takahikiällä. Mulla on custom-softat koneessa, eli optimoitu eurooppalaiset oktaanit, vaan ei se ole vaikuttanut. Edellisellä omistajalla oli vakiosoftalla samaa nykimistä, niin jenkeissä kuin Belgiassa...
   
 14. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Mä katsoin livelinkillä, ettei tule yhtään misfireä, edes silloin kun nykii oikein kunnolla.
   
 15. maverick999

  maverick999 3rd gear

  Lambada?
   
 16. Beach

  Beach 2nd gear

  Unohtui kertoa, että mulla tulee sytytyskatkoksia, kun seuraa livedataa obd:n kautta. Satunnaisia, eikä osaa sanoa mistä pytystä. Ehkä sitten kaikista silloin tällöin. Joitakin kymmeniä per ajokerta.

  Siitä lämmityslaitteen ilmaläpän korjauksesta luin jostain, että kannattaisi irrottaa koko kojetaulu, ohjausakseleineen. Oli kuvakin, jossa kojetaulu lattialla. Kaveria siihen tarttee, koska on painava.

  Lisäys: Lambdat ollu mulla mielessä kyllä. Mutta toimivat kyllä aika nopeasti, kun niiden toimintaa tarkkailee livedatan kautta.
   
 17. karivanner1

  karivanner1 2nd gear

  Livelinkiä en koskaan testannut, mutta nypytysoireet oli ilman vikakoodeja.
  Mikäli ei oo tietoa koska ne on vaihdettu, niin ne kannattaa vaihtaa kun ei kauheesti maksa.
   
 18. Beach

  Beach 2nd gear

  Ilmeisesti ne halvimmat puolat kannattaa jättää ostamatta, jos haluaa välttää ongelmia. Mulla muistaakseni Denson puolat nyt. Näyttää ulkoisesti täysin samoilta kuin Motorcraftin puolat.
   
 19. mätkä

  mätkä Gearhead


  Komppaan tätä.
   
 20. mätkä

  mätkä Gearhead


  Vaihdoin EGR:n, paineanturin ja solenoidin kaikki kerralla. En tiedä mikä oli ratkaiseva osa mutta nykiminen loppui.
   

Kerro tästä muillekin!