Ford F350:n ohjaus jumittelee..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja Sleeper, 6.6.2003.

  1. Sleeper

    Sleeper 1st gear

    Ajelin tuossa aamulla töihin ja liikenneympyrässä vähän säikähdin, kun ei ratti meinannutkaan kääntyä oikealle kunnolla! Ratissa tuntui selvä vastustus, kun renkaat oli vähän oikealle käännettynä, mutta kovemmin kääntämällä sain käännetty "yli" siitä kohdasta. Vika toistui parkkipaikalla, kun auto oli paikoillaan ja ratti pyörähti voimaa käyttämällä jumittavan kohdan yli ilman vastustelua ääriasentoihin asti. Joskus loivassa mutkassa tuntuu, että ohjauksessa on tietty kohta, jossa tuntuu pientä vastusta, mutta sen jälkeen ohjaus kevenee. Silloin ilmiö tulee vasemmalle käännettäessä. Mitään varsinaista vaaraa tuosta ei ole, mutta saattaa säikäyttää tottumattoman. Tutkin asiaa tarkemmin viikonlopun aikana, mutta kertokaa, jos tiedätte ongelmasta jotain..

    _________________
    ----------------------------------------------------------------------------------
    Ei se vauhti tapa, vaan se äkkipysähdys..
    ----------------------------------------------------------------------------------

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Sleeper 2003-06-06 15:16 ]</font>
     
  2. -riku-

    -riku- 1st gear

    Eihän tyhjäkäynti käy huomaamatta hetkellisesti liian alhaalla? Eli siis kun lasket jalan kaasulta niin tuntuisko toi vastus silloin? Kunhan arvailen...
     
  3. Sleeper

    Sleeper 1st gear

    En ole ainakaan huomannut mitään muutoksia kierroksissa ja ilmiö tulee joskus esille ihan tavallisessa maantieajossa, mutta lievempänä.
     
  4. Janski

    Janski 1st gear

    Onko niitä etupään paikkoja rasvailtu..?
     
  5. Sleeper

    Sleeper 1st gear

    On rasvailtu. Voisiko tehostimen hihna luistaa välillä?
     
  6. Chrome

    Chrome 1st gear

    mulla oli aikoinaan sama ongelma '63 Caddyssa ja siinä vikana oli se että tehostimessa ei ollut öljyä.. se ei huutanut eikä muuta oireillut paitsi välillä pisti vastaan. Laatu tavaraa kun tehostaa ohjausta ihan tipalla öljyä.
     

Kerro tästä muillekin!