Ford galaxie/country sedan vm. 1965 runko?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Teddyboy_, 18.1.2011.

  1. Teddyboy_

    Teddyboy_ 1st gear

    Niin tuollaisen tuotteen omistan ja siitä on runko aika seula...onko kellää tietoa käykö muusta voortista/kulkuneuvosta runko tuommoseen suoraa/sovittamalla sinnepäinkään?
    Ostoilmotustakin laittelin tuonne torille mutta eipä ole kukaa tarjonnu ehjää runkoa tuollaseen
     
  2. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Kannattasko tarkastaa kuinka lähellä noitten "piilofarkkujen" rungot on, niitähän on valmiiks purettuina ns. riittävästi täällä Suomessa? Ainakin niistä sais korjauspalasta, jos tuosta omasta haluaa runkoa harsia-
     
  3. Teddyboy_

    Teddyboy_ 1st gear

    Juu sellasta olen tässä pähkäillyt, en vielä ihan ole mittaamaan päässyt...ajattelin jos jollakin olisi kokemusta ennestään

    Niin ja galaxie runkoa voi silti tarjota jos joltai löytyisin
     
  4. soto60

    soto60 1st gear

    Coyntry sedan

    Tuolla pellonreunassa lepää -65 farkku, runko luultavasti laho, mutta jotain osaa raadosta vielä löytyy.
     
  5. Leo N. Berger

    Leo N. Berger 1st gear

    No olishan mullakin täyskokoisen -77 farkun ehjä runko...korissa kiinni ja hangessa. Se kai muistuttaa aika paljon -65:n runkoa, mitä -79 ja uudempien rungot taas ei ole. -65:n avon rungon vaihdosta ja näitten raameista yleensäkin tarina: http://www.lovefords.org/tech/65_frame.htm
     
  6. Teddyboy_

    Teddyboy_ 1st gear

    Eilen yritin kovasti guuglettaa tätä asiaa mutta ei itellä tärpänny...rungon mittojakin yritin etsiä tuloksetta..lumihangessa auto on itelläkin kun on tuo talli vielä tekemättä, tarvii ootella kevättä että pääsee kunnolla mittailemaan...ikuisuusprojektiha tuosta varmaanni tulee että sen puoleen ei ole tässä hätä :lol:
    Minkähänlaista hintaa pidät rungolla tai kopalla ja rungolla?
     
  7. Leo N. Berger

    Leo N. Berger 1st gear

    Fordin alkuperäisissä korjauskirjoissa taitaa olla runkojen mitat. Jaa että mitä maksaa... pelkkä runko vaikkapa toista sataa €:tä, kauhee homma irrottaa se. Ja joskus keväämmällä sitten.
     
  8. Teddyboy_

    Teddyboy_ 1st gear

    Itellä on tuo 1965 Ford and mercury shop manual mutta ei perhana kerro rungosta ku korikiinnikkeiden paikat..pitääpi tässä metsästellä ja selvitellä, juu ja kyl mäkin ajattelin odotella että lumet lähtee sulamaan, parempi mittailla ku ei ole puolta metriä lunta kaverina
     
  9. rakkari

    rakkari 3rd gear

    mul on tommonen 65- country sedan ja siin on kans tuulilasist ettepäin runko joskus vaihettu, tekiä ei muista mistä autosta aikanaan sen otti , arvuutteli ltd tai torinoa,, mut jostain isokorisesta ja isokoneisesta kumminskin kun 3tuumaa leveet eturummut on edessä... :-?
     
  10. rakkari

    rakkari 3rd gear

    ja käyttäjämerkillä soto60 kun höpisi et tommonen raato pellolla makoilee niin tarttisin jokusen pisteosan jos on myynnis tai tallel.. :)
     

Kerro tästä muillekin!