Ford Galaxiet 500 -64 rek VEE-115/ABU-47?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja vernando de hoto, 15.12.2009.

  1. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Tuli FiFiltä tai mikä se nyt on tietoa Galaxie VEE-115 vaiheista aina vuodelta 1976 asti. On sillä omistajia ollut tuostakin asti noin 20 reitillä Veteli, Kannus, Kokkola, Jalasjärvi, Seinäjoki, Kempele, Oulu, Iisalmi, Varkaus ja Kajaani. Jostakin syystä aikaisemmat kuin 1976 eivät tullet, asiaa selvitetään.
     
  2. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    VEE-115 ensirekisteröinti Suomeen 1976? Ei ole ns. muttoauto, vaan todennäköisesti yksityis tuonti Ruotsista Veteliin vuodelta 1976.
     
  3. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

  4. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Hiljaa hyvä tulee :D .
     
  5. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Näin on, ei tahdo vaan nuo hommat edistyä etätyönä läppärillä, kun asunnon ja tallin väliä on 13017km Googlen mukaan ei tuu joka ilta pyörähdettyä tallilla.
     
  6. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    VEE-115 saatiin käymään tänään. Ei vielä liikkumaan, kun oli laatikko-öljy vähissä. Huomenna pitäisi liikkuman ominvoimin sitten vuoden 2005. Näyttää jo ihan autolta.
     

Kerro tästä muillekin!