Ford LTD/ Lincoln Town Car käyttö autoksi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Kimmeli, 18.6.2007.

  1. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

  2. M.K.

    M.K. Gearhead

    No niin onkin ´91. Voi olla että foordeihin tuli vasta sit ´92 tai jotain...
     
  3. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Tuoltahan se tieto löytyikin.
    Thanks.
     
  4. lincoln

    lincoln 1st gear

    Yksi kysymys väliin. Minkäs verran on eroja 90-91 Colony Park farmarilla ja LTD farmarilla? Sama autohan tuo melkein taitaa olla eipä taida olla muuta kuin varusteissa vai onko jotain isompaa eroa? :eek:
     
  5. hannux

    hannux 1st gear

    1985-Korjaamokäsikirjan mukaan eriot ovat etumaskissa,etu- ja takavaloissa ja kojelaudassa. Tämän myötä joitakin eroja sähkökytkennäissä. Enemmän eroja voi olla siinä, mitä optiovarusteita kyseiseen autoon on laitettu. (ajotietokone yms) Muuten on sama auto.
    Oletan että tilanne on kutakuinkin sama kuin vuonna 1985.
     
  6. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

    Suurimmat erot taitaa olla ainoastaan keulapalassa, takavaloissa ja kojelaudassa.

    Puukylkien listoitus takapäässä on ainakin erilainen ym. pientä detaljieroa on jonkunverran. Taitaa muuten tuo uudempi eli vm. 90 tullut kojelautakin olla aika samanlainen Mercuryssä ja Fordissa. Vanhemmissa malleissa mittaristossa oli selvä ero Fordin ja Mercuryn välillä.

    Sitten noissa varustepaketeissa voi olla eroja, mutta perustekniikka on samaa...
     
  7. dart72

    dart72 1st gear

    noin 95:ssa lincoln ltd mustang thunderbird jne...tekniikka (moottorit vaihteistot perät) lähes samaa kaikissa ,pelleissä on sitte suuriakin eroja ja kuin myös autojen koko ja painoissa.
     
  8. lincoln

    lincoln 1st gear

    No mites tuo henkilölukumäärä, onko se ollut valittavissa et onko 6 hengen vai 8 hengen kärry vai onko se aina 8:lle hengelle?
     
  9. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

    Äkkiseltään muistaisin näin, että Country Squire LX mallit oli aina kahdeksan paikkaisia. Jos ei LX tai "puukyljetön" perusfarkku niin kuuspaikkainen ja lisäpenkit optiona.

    Vuosimallikohtaisia eroja noissa optioissa voi olla. Viimeisinä mallivuosina perusmalleihin tuli koko ajan lisää vakiovarusteita...
     

Kerro tästä muillekin!