Ford Nationals 2011

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Futurage, 15.10.2010.

 1. natikat

  oikeen hyvältä näytää ! aktiiviväki ollut taas ahkerana paras kiitos iso osanottaja määrä nyt viimeistään kalenteriin voortti miehen tai böönän :pinup: kauden ehdoton kohokohta 8)
   
 2. jiipee60

  jiipee60 3rd gear

  Niin, siis kaikki alkuperäishenkiset USA Fordit ovat tervetulleita cruisingiin ja museotarkastajan silmäiltäväksi. Emme järjestä pientä emmekä isompaa seminaaria, vaan halukkaat voivat keskustella museotarkastajan kanssa vaikka ilmoista. Yritämme keksiä aiheeseen liittyvää ohjelmaa myös muulle perheelle sillä aikaa kun isä (tai äiti) käskyttää Fordiaan radalla. :D
   
 3. arrakis

  arrakis 1st gear

  Onko oikein mahdollisuus saada autolleen museotarkastus vai vaan yleistä löpinää aiheesta tarkastajan kanssa?
   
 4. JVN-63

  JVN-63 3rd gear

  Tämmösellä iäkkäämmällä (48 v) Voorttimiähellä on jo useemman vuaren ollu kesän ainoo ja tärkein (ja oikeestaan muilla ei oo mitään väliä) tapahtuma foort-natsit. 8) Enkä oo ikuna käyny missään ruattintakatuupparien keimeissä, ihan niin (ford)homo en oo... :soosoo:

  Ja strippiäkin on natseissa ajettu omaks iloks, viime kesänä tuli toinen sija kutosluokassa (2 osanottajaa)... :rotfl: Silloinen farmi-Falcon on vaihtanut omistajaa, tänä kesänä tullaan varmaan tolla enämpi kruisin'-henkisellä 289-68-notchback-Faikulla... :wink:
   
 5. muthafukka

  muthafukka 1st gear

  kyllä pakari-maassa voi käydä myös tämmöinen vilpitön vitun ystävä kuin itsekin olen...
   
 6. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  ...ja kuulemma :pinup: pillu on taas tullut muotiin Svedulandiassa :rotfl:
   
 7. Hollow Head

  Hollow Head Gearhead

  www.fordnationals.net sivuille on päivitetty linkkejä eri harrastajien kuvaamiin valokuviin ja videoihin. Käykääpä mulkoilemassa ja muistelkaa mennyttä kesää...
   

Kerro tästä muillekin!