furyyn umpio

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja hlappis, 19.7.2008.

  1. hlappis

    hlappis Gearhead

    mistäköhän sais uusia 67-furyyn umpioita kun tahtoo olla ylempi etuvalo vettä täynnä ja kärtsäs poltinkin ni saako jostain noita uutena??tai mistä sais nopeitten?apua...
     
  2. naurava kulkuri

    naurava kulkuri 3rd gear

    biltemassa ja motonetissa ainakin myydään ja hinta oli muistaakseni 15-20e tienoilla per kpl, todennäköisesti saat myös paikallisesta varaosaliikkeestä tilattua, ja koko on 5-3/4" jos kyseessä 67fury.
     
  3. Rahikainen

    Rahikainen Double Gearhead

    Ne kuperalinssiset on ainakin hellalla vähän kalliimpia (n. 50€), olikohan jotkut saturnukset mitä jotkut on hommannu, en vaan tiiä mistä saa..
     
  4. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

    Biltemasta ostin reilu vuosi sitten kuperalasiset Saturnussit ja just noi viis ja kolmevarttiset.

    Hintaa oli jotain 16 e
     
  5. hlappis

    hlappis Gearhead

    sattukin käymään tosta toisesta moparista tuo umpio..ja kyllä näköjään saa ihan autovaraosa liikkeistä noita umpioita...oiskohan pahan näköset jos tummentais nuo vanhat umpiot :odroll: ..tuuninkia...
     

Kerro tästä muillekin!