1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

G-bodyt Suomessa

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Supreme, 5.2.2012.

 1. maddis

  maddis Gearhead

  Tais viimein löytyä (toivottavasti viimeinen) paikka mistä vuotaa vettä takaseiltä ohjaamoon. Ei siinä pitkään mennytkään etsiessä. Noista niiteistä tuli vesi läpi. Olis kyllä voinut poistaa kaikki nuo ja hitsata tms. reiät umpeen, kun ei noille käyttöä ole.

  [​IMG]
   
 2. tsipi

  tsipi 2nd gear

  Tarvii itekii tsekata kaikki maholliset vuotopaikat ku auto haisee edelleen ihan uitetulle koiralle, vailla siellä ei oo ees sisustaa..

  Pirulainen ku on haasteellista laittaa nuo dimple pellit kii runkopalkkeihin ku ne on aivan tuhannen mutkallaa Joka suuntaan... Saa nähä josko huomenna sais ne jo hepattua kii. Taidan vähän tukea samalla noita taka-akselin kiinnityspisteitä.

  On muuten meksikon poika hitsannu urakalla noita runkoja läjään.. Aivan juosten kustut sauman ainaki taka-akselin läheisyydessä mihin oon nyt korjauspeltejä tinannu kiinni...
   
 3. Camino'79

  Camino'79 Gearhead


  Saman huomasin capricen runkoa putsaillessa että puolet taka-akselin likellä olevista saumoista oli ~5mm sivussa :D

  Tuli sit hitsailtua niitä kiinni ennen maalausta ;)
   
 4. tsipi

  tsipi 2nd gear

  Dimplepeltiä vihdoin kiinni.

  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 5. Camino'79

  Camino'79 Gearhead


  Muistathan sit vahvistaa noi g-bodyn peruskohdat eli teet ne kolmiotuet sekä eturungolle siihen ~korin alkupisteeseen ja taka-akselilta ne alatukivarsien kiinnityspisteet?

  Pro-touring.com:ilta löytyy aika paljon kaikkea hyvää luettavaa varsinkin geebodi-miehille cutlassien ja caminoiden muodossa ja ainakin ennen photobucketin kaatumista oli hyvin myös kuvia aiheesta :)

  Mutta olennaisimmat tosiaan nuo em. Kohdat ja esmes capricessahan on ollu niitä pultattuja tukirautoja jo orggiksena siellä etupäässä mistä voi ottaa vähän mallia :)

  Jos tulee enempi kysyttävää tai jäi epäselvää tästä mun selostuksesta niin skrivaa tänne tai yvnä ni yritän sit jeesata enempi :D
   
 6. maddis

  maddis Gearhead

  Onko joku vaihtanut istuimia Caminoon ja olis jäänyt alkup. hanttimiehenpuolen istuimesta se turvavyönpidike ylimääräiseksi? Omastani on se kadonnut joskus jonnekin ja vyötä saa kaivella sieltä takaa. Jos ei löydy niin täytyy keksiä jotain muuta.

  Ja taas takaseinän vuotoja tukittu. Tällä kertaa vuosi takaseinän ja lavan välistä. Saa nähdä mistä seuraavaksi.
   
 7. maddis

  maddis Gearhead

  Ensimmäinen 3D-tulostettu osa Caminossa. Ei ollut muun väristä muovia joten olkoot tuo nyt aluksi ainakin. Vähän vois vielä myös istuvuutta parantaa, mutta käytettävyyttä tuo parantaa jo kummasti.

  [​IMG]
   
  tsipi tykkää tästä.
 8. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  taaskaan ei näy IMG mulle yhtään.. mikäköhän siinä 2d kuvassa se 3d osa olisi?
   
 9. maddis

  maddis Gearhead

 10. Siltalankulma

  Siltalankulma 1st gear

  Nippelitepolla oli joku saman näköinen ohjuri, tosin musta. Minäkin sai leimattua Caminon liikenteeseen, ehti pari vuotta olla tallissa. Katsuri kehotti vaihtamaan seuraavalle käynnille etuiskarit. Ei tahdo 33 vuotta vanhat enää kelvata...
  Ptw,Onko toi Entisöinti.com enää hengissä?
   
 11. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  nyt näkyi kuva. jaa että caminossa on noin järkevä laitos.. tossa oldsissa on vain sellanen sivulle tököttävä tanko jonka taakse se turvavyö pitää joka kerta työntää jos haluaa vähemmän kuristavan tunteen kaulaansa.

  takapenkkien kulun helpotuksen takia kai ei voi olla tollasta läpi menevää versioo.. tosin ittelle tollanen camino mallinen olis kivempi.. ei siellä takana "koskaan" ketää oo.

  ---
  ja onnittelut Siltalankulmalle että sait auton liikenteeseen.
   
 12. tsipi

  tsipi 2nd gear

  Millä ihmeellä saan runkopalkkien sisältä massapaskat poijes ennen sinkkiin vientiä??? Ei taida puhalluksellakaan saada muuta ku hiekan täyteisen rungon...
   
 13. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Ohuseen putkeen kaapimiseen sopiva pää ja toholla lämmintä että pehmenee :)
   
 14. tsipi

  tsipi 2nd gear

  Aika pehmosen olosta tuntus olevan tuo tavara. Tänää vähä brake cleanerillä ja töhöllä tuli tössäyteltyä ja massa lähti selkeesti liikenteeseen. Palo ja valu koteloitten pohjille.

  Olis tossa melkee tankillinen pari vuotta vanhaa bensaa caballeron tankissa, eli liuotinta pitäs ainaki olla riittävästi, jos vaan tekee jotain tuolle massalle... Poltetaa sitte jos ei liukene ;)
   
 15. 4d sedan

  4d sedan Gearhead

  Varmaan riippuu ihan siitä tervasta mitä siellä rungon sisällä on, onko se kotelosuojaa vai moottoriöljypohjaista tatinaa, että millä se lähtee?

  Mulla oli Corveten rungossa enempi moottoriöljypohjasta tavaraa ja sitä bensalla ja erilaisilla liuottomilla/painepesurilla tiskasin ennen hiekkapuhallusta. Kotelosuoja voi olla tiukemmassa?

  Lähti kyllä tosi puhtaaksi, ja puhallus päältä teki pinnan hyväksi maalaukselle:

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 16. tsipi

  tsipi 2nd gear

  Sinkki ei ymmärtääkseni oo moksiskaan ruosteesta, mutta massat niitten kylvyissä ei häviä. Alan lotraamaan tänää kaikella mitä nurkista löytyy ja otan varmaan töistä viikonlopuks lainaan kränzlen kuumevesipesurin. Isketään näillä asein kii hommaan, ja yritetään saada ens viikolla runko hyvinkäälle.
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 17. ftms

  ftms 3rd gear

  sisustan osat lähti maalarille mustattaviksi... nyt olis mustalle ratille ja mahdollisesti niille ovien sulkemiseen tarkoitetuille lenkeille tarvetta niin saa sitten vehkeet kasaan tuolta osin...
   
 18. maddis

  maddis Gearhead

  Onko muilla ollut ongelmia kolisevien jarrupalojen kanssa edessä ja jos niin kuinka ootte asian hoitanut?

  Itse niitä 'korvia' paloista viime kesänä taittelin ja kolina katosi... hetkeksi. Palasi aika nopeasti. Ilmeisesti palat liikkuvat sen verran, että korvat oikenevat jarrutuksessa. Mietin jotain jousen tapaista siihen korvan ja satulan joka painaisi paloja ylöspäin, mutta ei siinä kovin iso rako kyllä ole.

  Näillä keleillä kolisee ikävästi, kun ajelee ikkunat auki. Tai sitten täytyy vaan hommata paremmat stereot ja soitella kovempaa.
   
 19. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Asiasta en mitään tiedä mutta eikös sinkin sulamispiste ole päälle 400°C , luulisin että massa "palaa" pois.
   
 20. pantera

  pantera Gearhead

  Kappale käy suolahappoaltaassa ennen sinkitystä, massat lähtee todenäkösesti jo tossa vaiheessa.
  Sinkkaajat ei kyl tykkää jos kappaleet on kovin töhnäsiä, joutuu suolahapot vaihtaan sitä useemmin mitä paskasempia kappaleet on
   

Kerro tästä muillekin!