glass pack mufflers

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Bluestone, 9.2.2017.

  1. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Millaiset äänet lähtisi jos buickin 225 cid oddfire V6 koneen perään laittaa tuollaisen "Smithys Glass Pack Mufflersin". Muuten olisi ihan vakio yhdellä putkella. Vaimentimelta taakse oleva putki pitää uusia ja samalla vaihtaisi pöntön. Marteliuksen putki on jo tallilla. Kommentteja?:cool:
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jaa a. Eri kone mut 3800 v6 kuulosti aika karulta pärpättimeltä pönttö irti ja samaten fordin 4.0. Sitten taas gm 4.3 voi antaa jopa kasihtavaa soundia.

    Yleisiä mietintöjä vaan.
     
  3. max

    max Double Gearhead

    Lainkaan tietämättä onko kone pitkittäin runkoon nähden,mut jos on niin itse olisin tehnyt homman näin:Mahdolliset peltisarjat em.moottoriin jos niitä nyt ylipäätään tähän mottiin löytyy,2x2 tuumanen tuplaputkisto ja kun ilmeisesti meteliä halutaan,niin sit vaan Motonetin hyllystä läpivirtausvaimentaja molempiin putkiin.Molempien putkien ulostulot vois olla vaikkapain ihan rinnakkain keskellä puskuria,niin kukas sen tietää mikä siellä moottorina on.Ja ei mitään X tai H yhdistäjää putkien välille.

    Teho ja vääntö näillä konsteilla kyllä petraavat ja meluakin syntyy.
     
    Muokattu: 9.2.2017
  4. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    max......hyviä neuvoja mutta kysymykseeni ihan väärä vastaus; mitään tuplaputkimuutoksia en tee, enkä vaihda pakosarjoja. Lähinnä kiinnostaa millainen on noiden glass pack vaimentimien mainostettu "mellow tone " verrattuna ns normivaimentimiin?.... niin ja mitä ovat nämä cherry bomb vaimentimet. ..?
     
  5. max

    max Double Gearhead

    Hyvinkin saattoi mennä vastauksessani "poraus sivuun" mut kun pyydit kommentteja niin menin vähän ohi sektorin.
    Mulla on Camarossa tällaiset Cherry Bomb vaimentajat,yksi per putki ja äänimaailmaa ei voi luonnehtia "mellow toneksi".Ääni on kova ja repivä varsinkin kierroksilla.
    Cherry Bomb vaimentajassa on suora läpireikä.

    Camaro meni kuitenkin leimasta läpi,vaikka katsastushallissa oli huumaava pauhu moottorin käydessä(SBC 400).
     
    Muokattu: 10.2.2017
  6. TimoT

    TimoT 3rd gear

    Sitähän ei tiedä ennen kun kokeilee millanen ääni siitä syntyy, meillä oli Camarossa vakio 8:1 350 koneessa peltisarjat ja rosteriputkistot ja ääni oli sopivan muhkea, mutta kun kone vaihtui raikkaampaan, niin äänimaailmakin kasvoi ja rosterin ärsyttävä räime tuli helpommin esiin, eli ei muuta kun kokeilemaan.
     

Kerro tästä muillekin!