GM -Farmareiden pinnakapselin kiinnitysmutterit ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja ossa250, 11.11.2012.

  1. ossa250

    ossa250 Gearhead

    Pinnakapselin kuppi tulee kolmella kaulusmutterilla kiinni vanteseen ,mutta tuleko loput kaksi mutteria myös kaulusmutterilla vai tavallisilla mutterilla ?
     
  2. audiq

    audiq Gearhead

    Tavallisilla.
     
  3. ossa250

    ossa250 Gearhead

    Täma selvä ,kiitos.
     
  4. Qjet

    Qjet 1st gear

    Tavalliset käy , mutta kannattanee harkita kaulusmuttereiden käyttöä kaikissa pyöränpulteissa. Huonolla tuurilla huomaamatta sattuu yksi kauluksellinen ja kaksi tavallista keskikupin kiinnitykseen ja mahdollisena seurauksena kapselin irtoaminen vauhdissa. Aikas lähellä on vastaantulevan nissanin lunariin lähtö. On siinä vahinkotarkastajalla paljossa metallissa ihmettelemistä, se kapseli näet niittautui sinne tuulilasin vaiheille...
     
  5. audiq

    audiq Gearhead

    Alunperin ne on kuitenkin tavallisilla. Että jos ne korvaa kaulusmuttereilla, niin kannattaa olla varovainen, ettei lähde tuuninkimopo käsistä.
     

Kerro tästä muillekin!