Gm full size takajouset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja p0ks, 28.5.2023.

 1. p0ks

  p0ks 2nd gear

  73 vuoden full size sedaniin vaihdettu 85 vuoden farkun perä, nyt vanhoilla ja uusilla farkun jousilla auto takaa liian matala,oli isolla kuormalla ottanut jopa kardaani kiinni koriin..
  Missä mallissa vois olla pidemmät ja mahdollisesti vahvemmat jouset kun 70-90luvun farkuissa?
  Onko HD jousi pidempi? Nyt kokeiltu progressiivisiä jousia mitkä kuuluu farkkuun mutta niillä perä tippu vain lisää(3cm)
   
 2. Mites ne alkuperäiset jouset?
   
 3. p0ks

  p0ks 2nd gear

  Alkuperäiset ei progressiiviset jouset oli paremmat mutta niillä raapi silti tuo kardaani koriin kun takapenkki täynnä lihaa..
  Luulin että farkussa ois pidemmät taikka muuten vahvemmat jouset niin sen takia niitä kokeilin.
  En kyl nyt oikeen hiffaa et miten se noin paljon muuttui kun perän vaihtoi, ellei sitten vanhassa perässä ollut jotain korotus paloja paikallaan..
  Niin ja keskellä perää on pohjaan lyönti kumi niin se on noilla farkun jousilla heti kiinni perässä..
   
  Muokattu: 28.5.2023
 4. Concarne

  Concarne 3rd gear

  Kuinka pitkät ne alkuperäiset jouset on? Voin katsoa mitä tallista löytyy. On ainakin Cadillacin jousia irrallaan, uusia ja vanhoja.
   
 5. p0ks

  p0ks 2nd gear

  Korkeus 44,5cm ja langan paksuus noin 16.5mm..
   
  Muokattu: 29.5.2023
 6. lintta88

  lintta88 2nd gear

 7. aric-z

  aric-z Gearhead

 8. Concarne

  Concarne 3rd gear

  Devillen takajouset löysin uudet ja vanhat mutta ei taida olla apuja. Vanhat vakiojouset oli n. 47 cm ja ne on todella löysät. Uudet korvaavat vakiojouset on pari senttiä lyhyemmät mutta selvästi jämäkämmät. Langan paksuutta en sitten älynnyt mitata.
   
  Muokattu: 30.5.2023
 9. Concarne

  Concarne 3rd gear

Kerro tästä muillekin!