Gmc 4x4 89 pick-up

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja voittol, 11.1.2010.

 1. voittol

  voittol 2nd gear

  Etu-veto saattaa jyrkemmissä käännöksissä pudota hetkeksi pois, tulee kuitenkin itsestään takasi parissa sekunnissa, onko se sähköpatruuna syyllinen vai pimeneekö se kerralla kokonaan vai onko koko voimansiirto tulossa tiensä päähän?
   
 2. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Jakoaskissa voi olla siirtohaarukan nailoniohjurit pikkasen kulahtanu ja sen takia hyppää hetkeksi pois?
   
 3. voittol

  voittol 2nd gear

  Tullu paremmin nyt tarkkailtua, eli vain oikealle kääntyessä vika ilmenee ja 4-veto valo sammuu aina samalla, voiko silti olla jakolaatikossa?
   
 4. 5.7 olssi

  5.7 olssi 1st gear

  Itselläni tekee 95 suburbani samaa jakolaatikkoon tehty täys remppa,joten en oikein uskoisi siitä johtuvan.En ole tutkinut mistä johtuu epäilisin sähkövikaa.
   
 5. kane

  kane 1st gear

  onko kokeiltu toista patruunaa taikka mittari piuhat kiinni ja seuraa jännitteen tilaa ajossa, pätkiikö?
   
 6. voittol

  voittol 2nd gear

  Ei ole tullut mittaroitua, eikä patruunaa vaihdettu , mutta uudet nastapyörät tuli pantua, niin ei juuri tarvi 4-vetoo normiajossa :D
   

Kerro tästä muillekin!