GN Buick - no nyt on voimaa!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja BRC1, 21.2.2008.

  1. kole

    kole 3rd gear

    Mikähän mulla puikissa on vikana kun se suttailee ihan samanlaisesti ja pensakoneella :odroll:
     
  2. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    seo poijjaat kuulkaan aivan yks saatanan sama mitä se syö kuhan se kulkee helvetisti :lol: vaikka pikkukiviä syöttäs :argue:
     
  3. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Niin ollaankin! Samainen Soto jäi itsellenikin mieleen. Erityisesti siitä, että omistaja jakoi sillä postia. Kaikkeen sillä Dieselillä pystyykin! Kuinkas moni onkaan nähnyt siipijenkin pysähtyvän postilaatikolla ja ikkunasta tulee tuore Länsi-Savo!
     
  4. päde

    päde 1st gear

    Ei oo. Ainakin mulle toi on vähän periaatekysymys että auton pitää kulkea bensalla. Sama periaate on parilla kaverillakin... joista toinen joutuu ajamaan työn takia n. 70 -80 tkm vuodessa. Ihan vaan esimerkkinä. Itselle ei tule noin paljon ajoa vuodessa mutta sen verran kuitenkin että diesel olisi varmaan kukkaroystävällisempi mut ne ei vaan nappaa.
     
  5. ttakatal

    ttakatal 1st gear

    No mielipiteensä kullakin. Jos äänistä puhutaan niin kyllä meikäläiseen iskee yhtä lailla tämän Duramaxin äänet kuin bensakasinkin.
    Lisäksi 70-luvun 110 sarjan Scaniat ja 2T Detroit Dieselit iskee ihan kybällä.
    Eikä musta tuubi haittaa yhtään :poff:
     
  6. kole

    kole 3rd gear

    Pakko hehkuttaa!!!
    Eihän GN:nissä ole pensakasia. Kuka hullu niillä ajaa jos olis turpokutonenkin :poff:
     
  7. MaxDura

    MaxDura Gearhead

    Onhan se hienoa että Buick on saanut oikean moottorin :rotfl:
     
  8. PauliP

    PauliP 1st gear

    Noista GN:ien dieseltarpeista pitää vielä hehkuttaa. Omalla jälkikasvulla (joka Tojota Supraa haaveili) syttyi viimeviikolla järjen valo päähän. Päätti tänään ostaa '91 Firebirdin johon asentaa tuon Buickin turbo SFI 3,8-kutosen (sen bensamoottorin). Hyvähyvä, ei tarvi dieselöidä sitäkän autoa. Vähäpäästöinen koppa, mutta kyllä se Buickin mosa siitäkin selviää, toivottavasti. Kiitos "kolen" luovuttaman katalysaattorin.
     
  9. kylähullu

    kylähullu 3rd gear

    Kato per.... poikahan osti oikea auton, eikä aina niitä puikkeja :lol:
     
  10. kole

    kole 3rd gear

    Niin mutta millä se "oikea" auto kulkee :lol: sehän tässä tärkeintä on :poff:
    Pojalla kiva päätös, Ponuhan tekin juhlavuoden 1989 mallin just tuolla puikin turpokutosella ja on hinnoissaan jenkeissä. Suomessa ei tietääkseni yhtään alkuperäistä, mutta kyllä Paulip:n juniorin tekemäkin on kova sana 8)
     
  11. kole

    kole 3rd gear

Kerro tästä muillekin!