hääauton vuokraus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja joske1, 11.2.2009.

  1. joske1

    joske1 1st gear

    Arvon harrastajat.

    Olisi hakusessa hääautoksi 60-luvun alun avo-lincoln elokuuksi. Keikastahan tietenkin seuraa reilu korvaus ja majoituksineen ruokineen tai kuinka auton omistaja vaan haluaakaan. Häät pidetään Kinnulassa, Keski-suomessa. Ja itse ajoahan tulisi vain n. 10km. Olisin kiitollinen kaikista yhteystiedoista ko. autojen omistajiin.

    044-2760422/joske tahi sposti kloaakki@hotmail.com
     
  2. joske1

    joske1 1st gear

    hoplaa
     
  3. Mercury

    Mercury Gearhead

    Joo,pientä tarkennusta.Ei tarvi olla avo,kaappariovinen continental kuitenki ois etusijalla.Jos tällaista ei kukaan tarjoa niin käy muutkin 60-70 -luvun fomocot...Kiitos.
    Auto tulis mun häihin,hääpäivä elokuun 29.
    Manu Pasanen 0503759796
     
  4. joske1

    joske1 1st gear

    Edelleen olis tarve
     
  5. Mercury

    Mercury Gearhead

    Kohtalon hetket alkaa olla käsillä..Jeesatkaa vähän :eek:
     
  6. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

Kerro tästä muillekin!