Halvat kiillotussmirkelit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja itkonen, 22.8.2015.

  1. itkonen

    itkonen 3rd gear

    Aika monessa paikassa on myynnissä IKH:n maahantuomaa kiillotussmirkeliä alle puolentoista sadan hinnalla. Eli tällaista: http://www.ikh.fi/tuotehaku/kiillotussmirkeli#!tid29017

    Tekeekö tuollaisella mitään? Pitäisi muutamia alumiinilistoja kiillotella ja mielessä kävi että tuollaisella olisi huomattavasti helpompaa kuin niukulla tai rälläkkämallin koneella kun listat ovat sen muotoisia ettei niitä oikein järkevästi saa mihinkään kiinni. Smirkelissä niitä voisi hyvin kaksin käsin pyöritellä. Onko halvasta mihinkään vai meneekö rahat täysin hukkaan?
     

Kerro tästä muillekin!