Hansikaslokeron pinta (GM 60-luku)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Letku, 17.6.2012.

  1. Letku

    Letku 3rd gear

    Onko hanskalokeron pinnassa käytetty aikoinaan mahdollisesti nahkaa/keinonahkaa pintana?
    Kattelin tuota oman (-67 chevy) hanskalokeron pintaa ja on maalissa mut todella huonossa, mut sit jotenkin se ei ole vaan kulunut pinta. Ihan kuin siintä olisi revitty pois jotain(?). :-?
     
  2. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Mulla on kans hanskalokeron kannen maalipinta paljon huonommassa kunnossa kuin muu kojetaulu. Oliskohan siellä Fisherin koritehtaalla sen hanskalokeron kannen maalauslinjalla ollut vähän huonommat prosessit kuin muualla :lol: Vähän sama juttu kun vertaa oikein patinoituneen kalifornia-auton (GM) auton etulokarien kuntoa muun korin kuntoon, niin lokarit on yleensä huonommassa maalissa.... :eek:
     
  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Sama mun letukassa, kaveri sävytti aivan loistavasti pullon kilikali maalia ja maalasin kannen uudelleen, eli oli maalattu alunperinkin.
     
  4. Letku

    Letku 3rd gear

    Ok, ruvettava siis ettimään oikean sävyistä kilikalia.
     

Kerro tästä muillekin!