Harrastajan talo - missä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja TopyCa, 2.8.2017.

  1. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Ai tuoltako siellä tölkin sisällä näyttää?
     
    malvasto tykkää tästä.
  2. TopyCa

    TopyCa Gearhead

  3. TopyCa

    TopyCa Gearhead

  4. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Olen bongaillut joitain todella halpoja liikekiinteistöissä olevia tiloja, jotka sopisivat hyvin autoharrastukseen, mutta..... Tämä artikkeli kertoo syyn, miksi minulla ei edelleenkään ole suurta liiketilaa harrasteautoille. https://yle.fi/uutiset/3-12313068
     
  5. Stang 72

    Stang 72 3rd gear

  6. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Huutokaupoissa on ollut jonkin verran entisiä kunnan ja valtion erilaisia hallitiloja. Niissä ei olis naapureista vaivaa.
     
  7. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Olipas kohtuu synkkä paikka.
     
    kad_boost tykkää tästä.
  8. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Suuri osa tässä topicssa olleista kohteista on vain sopivia poikamiehelle tai aiheuttaisi statuksen muuttumisen poikamieheksi. Suosittelen erillisen hallin hommaamista.
     
    Lemmu, Inlinee, TopyCa ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  9. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Eli tallille olisi myös hyvin käyttöä!
     
  10. cuda1971

    cuda1971 Gearhead

    Jos joku on muuttamassa varsinais-suomeen ja Salo kelpaa asuinpaikax niin tarjolla vois olla kaupungin keskustassa n.220m2 tallilla varustettu tiilitorppa missä kaksi asuntoa 85m2 ja 200m2,pienempi vuokrattuna ja iso omassa käytössä,vuokratulolla käytännössä oma asuminen satasen kuussa,hintaa pitäis saada hiukan päälle 300ke,ja jos tallista vuokraa vielä osan vaikka kausisäilytyspaikoiksi niin asuminen käytännössä ilmaista.
     
  11. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Tasa-arvon nimissä pitääkin toimia juuri näin. Jos rouva haluaa omakotitalon esim. Espoon Tapiolasta, niin rouva on hyvä ja ostaa omilla rahoillaan juuri sellaisen omakotitalon kun itse haluaa.
    Autoharrastajapuoliso voi sitten ostaa omilla rahoilla elämiseen paremmin soveltuvan rakennuksen, eli saunalla varustetun teollisuushallin. Turha sitä autonomistajan on alkaa rahoittamaan 2020-luvun omakotitaloa, jotka nykyään kaava-alueella ovat vessapaperiarkin kokoisella tontilla ja joissa ei ole edes autotallia. Sellaista taloa kun ei edes tarvii oikein mihinkään. Se on vähän sama kuin asuntovaunussa asuisi.
     
    juko7 tykkää tästä.
  12. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Näissä vanhoissa isoissa liike- ym -kiinteistöissä ja kalliissa erikoisessa autossa on sama ongelma.
    Moni pystyy ostamaan mut harva ylläpitämään.
     
    TopyCa, Stang_81, Inlinee ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  13. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Sopivan ikäisiä kun alkaa modaamaan niin sieltähän löytyy tietenkin asbestia.
     
  14. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    Pane tänne kuvia tallista ja osoite, tuskin kukaan suuttuu.

    Salo on hyvä paikka asua. Nokian rahoilla tetiin hyvät terveyspalvelut, on yksi parhaista vertailussa. Meri vieressä ja muuta harrastus mahdollisuutta.
     
  15. TopyCa

    TopyCa Gearhead

  16. cuda1971

    cuda1971 Gearhead

    Inlinee, TopyCa ja faffeli tykkäävät tästä.
  17. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Täytyy myöntää, että vielä pitää utopistista haaveilua silloin tällöin tehdä paikasta, joka sopisi paremmin autoharrastajalle ja taiteilijalle kuin aikoinaan hankittu asumus. Olis kiva saada kaikki samaan pihapiiriin nykyisten omien + 3 x vuokratilojen lisäksi. Mutta kun katsoo aamulla naamaa peilistä ja syntymävuotta passista, niin kädet täytyy nostaa pystyyn, koska halu ottaa lainaa tässä iässä ei ole korkeimmillaan etenkään aikaisen eläköitymisen toivossa.

    Ehkä seuraavassa elämässä ja ihan jeppis menee näinkin.
     
    cuda1971 ja isalmela tykkäävät tästä.
  18. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    cuda1971 tykkää tästä.
  19. Hai

    Hai Double Gearhead

    juko7 ja Volvo_5.7 tykkäävät tästä.
  20. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Autoharrastajat joilla on varaa moisiin rakennuksiin ovat marginaaliryhmä joita varten on turha polttaa filmiä (näinä aikoina siis kiusataan piisiruja). Tosin samalla vaivalla ne kuvat voisi ottaa ja liittää ilmoitukseen.
     

Kerro tästä muillekin!