Heinola hardcore

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja lucifer74, 17.10.2004.

  1. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    offaamaan lähtemistä saa aina pelätä, enkä syyttä. on niiiin vaikea kontrolloida itseään, enkä haluaisi suht siistiä maasturiani metsän kiviin ja puihin leipoa. silti offaus on vaan niin mukavaa, kunhan vauriot rajoittuvat renkaisiin tai tekniikan osiin (joka tosin tarkoittaa rahan menoa)
    onko kellään viisasten kiveä millä pitää järki hallussa? toisaalta on niin mummoa tulla vain paikalle jalkamieheksi.
    ...filosofiaa...
     
  3. Wolfheart

    Wolfheart 1st gear

    Helvetti et toi on hienon näköistä touhua! Mites paljon muuten oikein kisoja järjestetään vuosittain? Ja mistä niistä sais infoa et pääsis joskus katsomaankin..?
     
  4. paukkujupu

    paukkujupu 1st gear

    tuolta petrisimolin.comista\offroad ja tapahtumista löytyy aika hyvin
    tietoo..
     
  5. hpotteri

    hpotteri 1st gear

    kantapään kautta tän offaamisenkin oppii kun on auto ollut puussa tai kivessä tai missä vaan paskana tarpeeks monta kertaa, ja kiinnittää huomioo siihen mistä äsken ajamalla tultiin... tekemällä oppii vaikka tekis väärin. eikä se ryppy helmassa tai helmaa ollenkaan haittaa menoa, monesti päin vastoin. muutaman kerran kun auton "murhaa" karjalaan ja tuo sen ranpana kotiin. ni muistaa sen että rikkihän nää menee, no ainakin seuraavaan reissuun.. kukin tyylillään, en tiiä oonko oikee kaveri sanoo tohon kyllä oikeestaan mitään, on tullu palautetta että nössöilen kuulemma maastossa, mutta samat reitit on ajettu/vinssattu kun edessä ajava "safareiden villenöövitkin" ja yleensä auto tulee ehjänä kotiin..
     
  6. Jimmy

    Jimmy 1st gear

    Niin. Kukin tyylillään,eihän noissa pari lommoo mitään haittaa vaikka olis auton arvo mielessä. Toiset rikkoo pellit ruuvamalla kaikkea tilpehööriä ja toiset ajaa ne "vahingossa" kiviin/puihin. Kyllähän mä oon sitä mieltä,että jos maasturilla ajelee niin voi sen metsäänkin viedä. Eikös silloin jos tykkää ajella maantietä,niin osteta henkilöauto. :D Enivei,eli joka tapauksessa maastoajelu on hienoin harrastus mitä voin keksiä autolla tehdä... Ei vaan oikein ole mahiksia päästä harrastamaan riittävästi. :cry: Onneksi ne saa aina kondikseen,melkein.
     

Kerro tästä muillekin!