Helsinki Bike Show 13.6.2015 Hietaniemi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja auburn, 12.6.2015.

  1. auburn

    auburn Gearhead

    13.6 Hietaniemenrannassa klo.11.00 - 16.00

    Vapaa pääsy

    http://www.hbs.fi/


    Helsinki Bike Show 2015, rakennettujen ja muunneltujen moottoripyörien ride-in näyttely järjestetään lauantaina 13.6.2015 klo 11-16:00.

    Tänäkin vuonna näyttely pidetään tutuksi tulleessa "Hietsussa", tarkemmin Hietaniemen uimarannan pohjoispuolella. Paikka on varmasti monelle tuttu kouluaikojen bilepaikkana ja vanhemmalle polvelle legendaarisena cruising-reittinä - joka tapauksessa Hietsussa on aina viikonloppuisin ollut säpinää ja näin tulee olemaan myös tänä lauantaina.

    Näyttely on yleisölle ilmainen. Järjestävän yhdistyksen eli MMAF:n tarkoituksena on edistää moottoripyörien rakenteluharrastusta ja yleisölle avoin tapahtuma on juuri tätä. Samalla alan harrastajat ja ammattilaiset saavat mahdollisuuden kokoontua pääkaupungin kesään vaihtamaan kuulumisia.

    Paikalla on auringonpaisteen määrästä riippuen noin 80-150 muunneltua tai jopa kokonaan käsin rakennettua moottoripyörää. Suomalainen moottoripyörien rakentaminen on kansainvälisesti tunnustettua maailman huippua. Paikalla näkee joka vuosi maailman hienoimpia rakennettuja moottoripyöriä.
     

Kerro tästä muillekin!