hermo menee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja juhe72, 27.3.2008.

  1. fmila

    fmila Gearhead

    Löytyy toki. Esim Opeleissa on ollut erillaisia sähköisiä pumppuja jo -98 Astrasta alkaen. On vaan eriversioissa erillaiset paineet ja käytetään ihan omaa öljyä (semmoista vihreetä luirua). En tiedä miten soveltuu toi Chevyn tehostajalle, se kun on suunniteltu tolle Dex II:lle?? Noista Opeleista on hajonnut noita hammastankoja joitakin ja voi olla et on jäänyt pumppuja ihmisten nurkkiin jäljelle, ne kun suositellaan vaihdettavaksi parina. Kas noissa on olemassa eriversioita ohjausvaihteissa ja niissä on keskenään erillaiset paineet, eivätkä toimi "sekoitettuina". Ei kun kokeilemaan vaan. Sehän ottaa virtaa vain käännettäessä, eli tehostus heikkenee sitä kautta vauhdin lisääntyessä, kun ohjausliikkeet vähenee/hidastuu, vaikkei olisikaan nopeussäätöinen versio.

    Tossa hihnan päällä pysymisessä auttaa tietysti korkeampi reunainen hihnapyörä. Mahdollisimman "kevyt" ja tukeva hihna auttaa myös paljon. Keskipakovoima sen sieltä pyörältä pois heittää ja kevyemmässä hihnassa se on luonnollisesti pienempi ja tukeva hihna pysyy paremmin "muodossaan, eikä sinkoudu niin helposti irti pyörältä. Hammashihnat (jakohihnat) ovat varsin tukevia ja keveitä kiilahihnoihin verrattuna, samoin moniurahihnat.
     
  2. juhe72

    juhe72 1st gear

    noh niin, taas on ranteet lujilla :rotfl: :rotfl: , vidu, taiteilin ohjain pyöränkin, mutta ei se mitään pysy, ostin 98-03 opelixin(astra ja kaikki muutkin gm:ät, niin että eiköhan se komeroonkin käy(-78)) sähö pumpun, kun vain uskaltais panna paikoilleen, vaan mistäspäs sitä muuten tietää, kuin kokeilemalla, kumpparit jalkaan ja se ranteen vahvuinen kaapeli akkuun kiinni>perikunta huolehtii lopuista :rotfl: :rotfl: . ei vainen, se kun kaljoissani höperehdin, vaan jos joku fiksu ja ehkä jopa viisaskin tietäis vinkkejä, niin kiitollinen olisin, jonkunlaista sähö kuvaakin kaivelin, ei vaikuttais muuten ihmeelliseltä, paitti se sinivalkea(joka näistä tajuaa, aukeaa arvoitus varmaan helposti, mulle ei). sitä vain, että tietäiskös kukaan, että onkos tuo ollenkaan tarpeellinen, sekin olis mukava tietää, että onkos tommosessa keksinnössä minkaanlaista sisäistä varoa, vai panenko suosiolla kypärän päähän :rotfl: :rotfl: :poff: ja jos simpukka räjähtää, nii minne päin se noin niinkuin teoriassa pitäisi lähteä
    nim, saako naapurin tontille rakentaa? perustukset on jo
     

Kerro tästä muillekin!