Hesan Cruising tammikuu -09

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja JAMANT, 2.1.2009.

 1. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Missä kaikki oli??? Me oltiin!!!

  Siis Mansen Jampan Oldsilla, olihan kerrankin tilaa kauppatorilla (ja Olympia-Terminaalilla ja Kaivopuistossa ja Mäkkärillä ja ....), kylmää oli (paitsi Oldsissa :rotfl: :rotfl: , tosi lämmin auto), mutta paikalla ei ollu ketään, booring.....

  Viinaa jäi (paitti mulle, kun join tipattoman kunniaks vaan pussiJaffaa) ja oltiin kotona ennen puoltayötä, ei me missään cruisaamassa sitten oltukaan..... vai???
   
 2. jaketin

  jaketin Gearhead

  töissä joutui olemaan :-?
   
 3. VSOP

  VSOP Gearhead

  Kotona.. Oli puhetta että lähdettäis, mutta kun luultiin, ettei siellä kuitenkaan ketään ole. Joten saunominen ja punkkuvinkku vei voiton.
   
 4. blandis

  blandis 1st gear

  cruisailkaa tänään hesaan siel on Dante´s ravintolassa
  20th flight rockers ja Tailshakers
  soitot alkaa n. 21.30
   
 5. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Joo joo, aina sulla on sama syy :rotfl: :rotfl:
   
 6. Arto65FB

  Arto65FB 1st gear

  Jonkunlainen flunssa on iskenyt. Oli kyllä suunnitelmissa tulla, kun olisi muutenkin pitänyt hakea Mussesta sinne jäänyt dampperi. Talvi- ööö, siis Avon M+S renkaatkin alla, joten laillistakin olisi ollut ja justiinsa vaihdettu lämppärin kennokin olisi vähän lämmittänyt.
   
 7. Fargo

  Fargo Gearhead

  Unehtu saatana. Olisit soittanu ni oisin tullu heti.
   
 8. jaketin

  jaketin Gearhead

  ja huono sellainen :lol:
   
 9. 4.3125

  4.3125 1st gear

  No vaikka pohojanmaalla ajetahan roteilla,jos ei muuta ni vaikka trailerin kyydissä satoja tuhansia kilsoja vuodessa,säässä kuin säässä,niin pk-seudulla on sellaisia silkkiperseitä,että ei pystynyt kun 15 kilsaa käydä täräyttämässä ilman kattoa.Statiin oli liian pitkä matka.Anteeksi.
   

Kerro tästä muillekin!