Hiilaripullo ja paineentasaaja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja buick87gnbl, 28.2.2024.

 1. buick87gnbl

  buick87gnbl 2nd gear

  No mites, onko tommosilla enään arvetta kenellekään, eli hiilaripullo joku 25 kiloa ja harrisonin tai joku paineentasaaja? Kuha kyselen.
   
 2. dbltrbl

  dbltrbl Gearhead

  hiilidioksidi niinkuin hitsaukseen? sellainen on ollut kempin 163s perintökoneessa kiinni kohta kait 50 vuotta ja hyvin ollaan pärjätty.
  Jos pullosta on leima vanha niin voi olla siijasii kannattaako ottaa valmis leimattu vanhasta sammutinpullosta tehty tilalle.
   
 3. buick87gnbl

  buick87gnbl 2nd gear

  En nyt ihan tarkkaan saanut selville mitä tarkoitit, mutta pullo on tehty varmaan jostakin muusta kaasupullosta ostettuna tasaajineen sammutinhuollosta.

  En halua opastaa ketään kuinka sitä käytetään ja mihin tarkoitukseen ja kuinka kannattaa ja mitä. kuhan kyselen. Semmosta.
   
 4. f34

  f34 Double Gearhead

  On
   
 5. buick87gnbl

  buick87gnbl 2nd gear

  Jep ja noin. Pistän si myyntiin jossain vaiheessa myyntipalstoille , kuha saan vinkkejä jostakin maailmasta hintapyyntiasiaan.
   

Kerro tästä muillekin!