Hitsausnurkkauksen eristäminen "pressulla" ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja robin, 14.12.2007.

  1. robin

    robin Gearhead

    Mistähän tai mitä "pressua" kannattaisi katsella hitsausnurkkauksen eristämiseen ? Eli ajatuksena on laittaa tallin kattoon kiskot joihin roikkumaan verhot joilla voisi helposti eristää tarpeen vaatiessa tietyn alueeen jossa voisi rauhassa hitsailla ja rälläköidä ilman että tarvitsee jatkuvasti varoa muuta tallissa olevaaa kalustoa.
     
  2. TanksAreFull

    TanksAreFull 1st gear

    Kannattaa kattoo kans että kipinät ei pääse juokseen lattiaa pitkin pressun ali.
     
  3. jylppy

    jylppy Gearhead

    helevetin paksua lasikuitukangasta. Semmosta töissä käytetään ku suojataan joku paikka kipinöiltä hitsuksissa.
     
  4. mke77

    mke77 Gearhead

    300g/m2 vähintään ni hyvä tulee....

    lainapeitteeltä vaan hakemaan!! oiskos 5*10m(500g/m2) oli "huollettuna"eli ehjiä ja käytettyjä 125€!!!

    juur oli maaseudun tulevaisuudes tai koneviestis mainos... muijan veli haki 3kpl juur noit isoi... eikä varmaan sytypalamaan 8)
     
  5. Robot Riot

    Robot Riot Gearhead

  6. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

    Tosi hyvä konsti esim rälläköinnissä on kun johonkin seinään niittaat levyn lasivillaa. Sinne päin ku suuntaat kipinät niin ei kimpoile mihinkään nurkkiin, vaan villa imee kaikki itteensä. Eikä syty palamaan. Jos se villa vaan on sellasta kovin pehmeälaatuista niin reikä siihen tietysti (muutamassa vuodessa 8) ) kuluu. Ja siihen vielä pressuseinä ympärille niin avot.
     
  7. oml

    oml Gearhead

    Lasivillassa on myös sekin hyvä puoli että se vaimentaa myös ääntä.
     

Kerro tästä muillekin!