hj vakiovinssi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja Mastodontti, 15.6.2004.

  1. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    Onko mielipiteitä kun hj 61:ssä ei ole nyt vinssiä ja saattaisi olla tarjolla hj:n alkuperäisvinssi, ja autostahan löytyy kaikki sellaisen vinssiin käyttöön tarvittavat hilut. Niin onko se ihan hyvä laite vai kannattaako mieluummin hankkia joku kompaktimpi sähkövinssi?
     
  2. G500

    G500 1st gear

    On hyvä.
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Mekaanista vinssiä ei kannata verrata mitenkään sähkövastaavaan! Tosin sillä ei juuri vedetä jos kone sammuu, mutta sähkövinssi imee helposti yli 400A virtaa ja sitä mitkään akut ei kauan kestä. Muistan kerran yhdellä safarilla kun joku elvisteli sähkövinssillä, mutta kun autossa oli 35A:n laturi niin se himmeli sammui kesken vinssauksen eikä siitä enää omin voimin startannu :smile:
     
  4. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    No hain sen vinssin mutta sain sellasta osviittaa että hj60 vinssi, mistä tämä ilmeisesti on ei sopiskaan hj-61:een, pitääkö paikkansa? Väittivät eräässä putiikissa että pyörii väärään suuntaan veto päällä tms?
     
  5. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tää muailma on täynnä tollasia "asiantuntijoita" :smile: :smile:

    Sopii se ja pyörimissuunnanhan saa kabiinista muutettua ihan ITE :lol:
     
  6. kryofiili

    kryofiili 1st gear

    Ja jos ei käy 61 niin kyhän ainakin 2johonkin ja 4kaikkiin ja 80tai mitä nämä pyöreämmät mallit on.Samoin kaikki ranget mihin tuota vinssiä on koitettu laittaa on sopinu hyvin ja jeeppeihin kans.Taitaa ollaa ainut vinssi mikä on ollu vakio varusteena.
     

Kerro tästä muillekin!