HKI Open Street Race 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja NineBall, 11.8.2010.

  1. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Täytyy myöntää, että tämäkin käväisi nopeasti mielessä kun otsakkeen ekan kerran luin :-?
     
  2. AGT200

    AGT200 1st gear

    Huikeaa on spekulointi. :eek: :eek:

    No, jospa sataa ja pääsette vetää kadulla sopivampana ajankohtana.
     
  3. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Huikeaa spekulointia. Kukaan itseään kunnioittava ei aja kilpaa kadulla. Se on wellipwerseisille nössöille tarkoitettu juttu :lol:
     
  4. AGT200

    AGT200 1st gear

    No voihan harmi sitten. Velliä vaan kaikille.

    Nyt olis vissii kisojen jäljitä jossain määrin kumitettu rata,kellot ja telttatuolit et pysyy se adrenaliiniannos kurissa eikä tarvii jännittääkään ylimääräisiä häiriötekijöitä. Normi sunnuntai. Ai kauhia, onhan siinä se siirtymä yleisessä liikenteessä sentään. Voi käydä onnettomuus.

    Mutta mitäpä siitä. Velliä vaan.
     
  5. C-barge

    C-barge Gearhead

    Peukkua järjestäjille, toi on hyvä tapa hoitaa homma! Kadullahan tossa ei ajeta muuta kuin siirtymä, saas nähä paljonko on ratsiaa reitin varressa....
    Mun mielestä toi kyllä tehokkaasti lopettaa kaikki spekulaatiot ja toivottavasti myös rata tosiaan on vielä tuoreessa kumissa ja pito kohallaan alusta lähtien niin hyvin kun se Kiikalassa voi olla. Ei DS325:nkaan kannattais tota ujostella jos ei sitte finaaleihin tuu ajamaan, mä luulen, että Löijyllä olis noissa olosuhteissa sanansa sanottavanaan...., ja siirtymä ei todellakaan olis mikään ongelma.
     
  6. 440

    440 Gearhead

    8) Poliiseja odotellessa ABC:llä :rotfl: :rotfl:
     
  7. transport01

    transport01 3rd gear

    Eihän ratsian pitäisi katuautolle olla ongelma :odroll: Turha väittää autoa katuautoksi, jos ratsiaa pelkää :lol:
     
  8. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ei pitäiskään, kait. Mutta melko varmsti se joillekin on,ainakin jos riittävän tarkkaan aletaan syynätä. Ihan jo toi 7hv/kg raja on pikkasen mielikuvistusta rajoittava tekijä. Olen kuullut, että joiillakin on jopa tapana katsastaa autot hieman eri kuosissa kun missä ne sitten kisassa esiintyvät. Puuhakilvet voi olla kova sana. Mut toivottavasti tossa pidetään maalisjärki mukana.
     
  9. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Et sitte lukenut kokonaan sitä mun viestiä. Mä tarkoitin tietysti, että kadulla kilpaa ajavat ovat welliperseitä. Ei radalla :soosoo:

    Onnea voittajille :rotfl:
     
  10. AGT200

    AGT200 1st gear

    Samaa paskaahan ne.

    Toinen kerta kun HO järjestetään suljetulla alueella. Viimeks toki oli vain yksi osakilpailu, nyt kerrasta poikki.

    Odotetaan kolmatta suljetun alueen skabaa ja sille spekuloinnit sekä selitykset.

    Ajankohtahan ei ikinä voi käydä kaikille halukkaille.

    Enpä taida minäkään olla edes katsomassa kun vissiin tarjolla on aitoa katutouhuakin samaan aikaan, että ei muuta kuin onnea ja menestystä osallistujille.

    Toivottavasti te muut keskustelijat, mieluiten osallistujat, saatte vaihteeksi ihan järkevääkin asiaa tähän jatkoksi eikä sitä perinteistä itkua ajankohdasta, poliisista ja katsastuksista.
     
  11. AGT200

    AGT200 1st gear

    Niille jotka odottaa ainakin karhuryhmän tulevan paikalle, niin poliisi on sinä päivänä tavallista ystävällisempi, onhan kansainvälinen poliisinpäivå.

    http://www.poliisinpaiva.fi/
     
  12. 440

    440 Gearhead

    8) Ja voittaja on J.J......??????? :poff:
     
  13. human62

    human62 1st gear

    Kypärä , hanskat jne... mutta ei mainintaa turvavyöstä.
    Riittääkö ihan lannevyö?

    No en nyt oo kyl tulossa kun myin padan pois -57 :sta ja noi muut autoni on"mopoja" nykymittapuussa... :odroll:
     
  14. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Hyvähän se on että järjestetään kisaa niillekin jotka eivät välitä virallisiin kisoihin mennä ajamaan. Mutta ilman sen suurempaa jeesustelua olisin itse ihan sivustaseuraajana sitä mieltä että 1/8 mailin matka saattais olla ihan riittävä? Perustelen tätä sillä että oletettavasti tuonne tulee oikeasti nopeita autoja, joissa ei turvavarusteita ole kolmipistevöitä enempää, ja toisekseen sellanen aavistus että taitaako siellä olla ambulanssia/paloautoa tms pelastuskalustoa paikalla kun on tällanen 'vapaamuotoinen' kisailu?
    Miettikääpä jos kokemattoman kuljettajan ilman kaaria oleva 9-10? sekunnin auto tekee volttia 400m päässä olevan maalilinjan jälkeen, niin se ei ole mitään kaunista katseltavaa.. Tai ihan sama onko miten kokenut hyvänsä, pyörähdys 200+ vauhdissa tekee varmasti kipeää.
    Mutta noin yleisesti, tsemppiä kapinoihin! Odotan mielenkiinnolla raporttia tapahtumasta!
    :)
     
  15. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    No kuis nopee 57 oli ennen koneen myyntiä?
     
  16. mopster

    mopster Gearhead

    Meinaatko oikeesti että löytyy paljonkin tommosia kokemattomia kuskeja jotka ei oo käyny missään kisoissa ajamassa ja joiden autot kulkee 9-10 sekunnin aikoja? Voisin neuvoa olemaan suht huoleti ton asian suhteen :lol:
     
  17. human62

    human62 1st gear

    Liian hidas, ei pitoa kun siihen ei mahdu taakse kovin leveät kumit enkä päässyt sitä kellottaan Alastarolla 2 kesää sitten kun alkoi satamaan vettä...painohan oli 1500kg ja koneena 383 cid stalli 3500-4000rpm...ja siihen sitte kaasut ni. aattelin et olis. voinut pelittää-rakennetaan uutta ja ehkä sitte joskus kokeilla omax ilox...
     
  18. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    :odroll: Toi oli se pahin skenaario mitä ehkä voisi tapahtua? Olkoot vaikka kokenut kuski ja autona 14 sek auto, kyllä siinäkin voi käydä heikosti mikäli Murphy liittyy mukaan maalin jälkeen kun vauhtia vaivaiset 150-160.
    Tosiasia on että niitä kaarettomia, matalan kympin autoja löytyy kyllä harrastajilta. Joskus niitä on myytävänäkin. Kuukausi sitten olis tutulla ollut sellainen tarjolla ihan rahalla.
    Mutta jos homma on hanskassa ja kaikkeen ollaan varauduttua niin kaikki on ookoo. Toivotan onnea ja menestystä! :)
     
  19. AGT200

    AGT200 1st gear

    Mul on sellainen luulo että siel on ambulanssi ja paloauto. Varmaa en kylläkään uskalla sanoa. Ja mitä aiemmin kuulin,niin kuskit sais päättää ajetaankko kisa 201 vai 402. 201 olis kyllä sellai katumaisempi matkakin.
     
  20. ozone

    ozone 1st gear

Kerro tästä muillekin!