Holley Sniper EFI-system?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja dean66, 11.7.2017.

 1. CCZ28

  CCZ28 3rd gear

  Sen saan säädettyä vaikka ilmamäärä olisikin iso? jos vaan säädettävyydessä ei tuu rajoja vastaan ja löytyy tarvittavat säätö parametrit.
  Voi olla vaan aika herkkä reagoimaan kaasuun kun pienellä raotuksella ilmaa tulee reippaasti. Max. tehot saattaa tulla jo ennen kun kaasu edes pohjassa.

  Mutta tämän kyseisen kombinaation toimivuuteen en osaa sanoa.

  Minulla ahdettu SBC ja 2 x 1100 cfm = 2200 cfm :D (ei kylläkään holley)
   
 2. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Asiahan ei mulle mitenkään kuulu, mutta noita Snipereitä on pienempiäkin kuin tuo 800cfm. Voisi olla mukavampi ajaa, jos ilmaläpän liikeradasta tulisi enempi käyttöön normiajoalueella.
   
 3. GBS

  GBS 2nd gear

  4500 runkoisena ei ole kuin tuo 1440cfm
   
 4. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Sitten ei voi mitään, jos sen tarttee olla 4500 runkoinen ja menossa sillä speksillä johonkin pikkumoottoriin. Mut jos tarttee ”throttle body injection” TBI pikkumosaan, niin noita löytyy jopa Carter BBD laipalla.
   
  markmi tykkää tästä.
 5. GBS

  GBS 2nd gear

  Juu. Niillä spekseil on mentävä. 500cid pikkumosa juu. Ja imusarja on ja nyt on 1050cfm Domi. Täytyy viel pohtii tuota ruiskua. Ei viittis 2.5keur laittaa ja sit ei pelaakkaan hyvin.
   
 6. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Kaks pilkku viidellä tonnilla rakentaa monen moista. Sekventiaalisen ruiskun jakajattomine sytytyksineen esim
   
 7. Seevu

  Seevu Gearhead

  Vinkki: jos hommaatte Holleyn uuden normitankkiin sopivan sisäisen pumpun, niin älkää luottako paketin mukana tuleviin paperiohjeisiin.

  Itse olin asentamassa pumppua ohjeen mukaan ja taivutin _helvetin vähän_ HydraMatia ja kiinnityksen juuresta se napsahti poikki. Takuu ei korvaa paperiohjeen mukaan toimiessa. Myyjäliikkeen mukaan ohjeet ovat vanhentuneet (tilasin tuotteen heti kun oli tullut markkinoille, eli vajaa kuukausi sitten). Uusin tieto siis Holleyn sivuilta.

  HydraMat on sikakallista tavaraa, joten liimasin omani epoksilla. Toivottavasti toimii.

  Vinkki2/kysymys: Pumppusysteemissä on itsessään valmiina paineenrajoitin. Paineenrajoitin on myös Sniperissä. Myyjäliikkeen (todella mahtavan) asiakaspalvelijan kanssa pohdimme miten tuo voisi vaikuttaa käytännössä. Päädyimme lopputulokseen, että pitäähän sen toimia, koska pumppu ja ruiskuyksikkö ovat saman firman teettämiä. Toimineeko?

  Vinkki3: Pumppu/sender systeemi ei tarvitse enää paluulinjaa.

  [​IMG]
   
 8. Mitenköhän tuo epoksi kestää nykybensaa?
   
  Seevu tykkää tästä.
 9. Catiska

  Catiska Gearhead

  En olisi ehkä antanut ihan noin vähälä periksi. Ei ole kuluttajan asia alkaa netistä tutkimaan onko tuotteen mukana tulevat ohjeet ajan tasalla vai ei. Myyjäliikkeen olisi kuulunut hoitaa tuotteen mukana ajantaisaiset ohjeet jos valmistaja on heitä ohjeistanut uusista käyttöohjeista. Ilmeisesti kyllä koska tiesivät asiasta mainita.
   
  Seevu, Lowry ja xarper tykkäävät tästä.
 10. Seevu

  Seevu Gearhead

  Kuluttaja on aina väärässä. Miten voin todistaa, etten paiskonut pumppua pitkin seiniä? Eli olenko tietoisesti/tietämättäni pistänyt 200€ HydraMatin paskaksi.

  Laitoin edellä olevan kuvan myyjäliikkeelle ja myös kuvan paperiohjeesta. Suomalaisen maahantuojan (nimeltämainitsematon US-osien myyjä)asiakaspalvelija oli todella mukava (soittivat minulle jopa!!!) ja vakuuttava.

  Holleylle en ole vielä laittanut postia..
   
 11. Catiska

  Catiska Gearhead

  Onneksi kuluttajalainsäädännön mukaan takuun ollessa kyseessä sinun ei ole tarve todistaa mitään. Itseasiassa myyjä/maahantuoja/valmistaja ketjun tulee todistaa että olet sen itse rikkonut toimimalla ohjeiden vastaisesti.
   
 12. plagu

  plagu Gearhead

  jos siinä mukana tulee paperiohje niin on kyllä valmistajan/maahantuojan turha länkyttää mitään jos niitten ohjeitten mukaan toimiessa jotain hajoaa.
   
 13. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Näpsäkästi se paikalliselta toimijalta diagnoosi kävi. Jakopää meni rattaan hajoamisen takia muruiksi <100km ajon jälkeen tuottaen sivutuotteina koneen purun, kansityöt, joukon uusittuja vippoja, tikkuja, nokkakopan, laakerit, kampiaxelin kaulojen koneistuksen. Ja oli kuulemma vika koneessa, nokka mennyt jumiin tms. Ei vaan löytynyt sitä muuta syytä purun ja kasauksen yhteydessä. Ei vikaa, ei hyvitystä.
   
  Gary Grand ja Seevu tykkäävät tästä.
 14. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Suomessa asiat ja takuut vain pelaa eri tavalla kuin muualla. Onhan meillä uusienkin autojen takaisinkutsuja jätetty tekemättä, vaikka muualla maailmassa ne on olleet pakolliset.
   
 15. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Jep ja ohjeistettu vioista jotka tehtaan alaisen takuukorjauksen piirissä että asentaja ei saa huomata asiaa, korjataan vain asiakkaan huomatessa asian.
   
  1purehell tykkää tästä.
 16. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Perustellaan, että Suomi on niin pieni markkina-alue, mutta silti Virossa vastaavat asiat menee takuuseen. :odroll:
   
 17. JJHa

  JJHa 3rd gear

  "Vinkki3: Pumppu/sender systeemi ei tarvitse enää paluulinjaa". Mitä Seevu tällä tarkoitit, onko rakenne muuttunut? Eli et siis käyttänyt esim. vanhaa polttoainelinjaa paluulinjana? Tarkoitus laittaa vastaava tuote f-korisen tankiin johon saa mallikohtaisen pumpun ja miettinyt vaihtoehtoja paluulinjan rakentamiselle..
   
 18. Seevu

  Seevu Gearhead

  • Fuel pressure is internally regulated to 58 psi eliminating the added expense and effort of purchasing and installing an external fuel pressure regulator- no separate return line is required because this module returns excess fuel right inside the tank!

  [​IMG]

  Tuo valkoinen muoviknääki..
   
 19. Seevu

  Seevu Gearhead


  Lähetin viime viikolla vielä postia myyjäliikkeeseen ja sieltä soitettiin tänään; olivat ottaneet yhteyttä Holley:n, mutta vastausta vielä odotellaan. Ehdin itsekin ottaa yhteyttä valmistajan tukeen.. Palaamme asiaan..
   
  Catiska tykkää tästä.
 20. Seevu

  Seevu Gearhead

  Vieläkin odotellaaan Suomen Holleyn maahantuojan vastausta..
   

Kerro tästä muillekin!