Hondan käyntihäikkä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Caideman, 27.8.2011.

  1. Caideman

    Caideman 1st gear

    Olis tollanen Honda Accord 1.8is 1997 tarjolla ja siinä on hiukan jotain yskää. Jos täällä olis jollain tietota tai kokemusta, mistä vois johtua. Vois tehdä ostopäätöksen, ellei tule kallista remppaa. 8)

    Eli auto toimii muuten normaalisti, mutta lämmettyään tekee ajoittain temppuja. Vika ilmenee ensin pienenä nypytyksenä ajossa, sitten kone ei vastaa kaasuun yhtään. Kaasun kun päästää ylös ja painaa uudestaan, alkaa yleensä sen jälkeen toimia normaalisti. Vika ei esiinny kuin pienen hetken kerrallaan ja uusiutuu satunnaisesti kaupunkiajossa.

    Tohon on silminnähden vaihdettu jakajan kansi, johdot ja tulpat. Bensasuodattimen kunnosta ei ole tietoa, mut tuskin se siitä johtuu, kun kerran tyhjäkäynti ei sekoile laisinkaan. Edes sillon kun vika tulee päälle. Moottorin vikavalo ei syty, mutta ajattelin mennä katsomaan mahdolliset vikakoodit, kunhan tästä irtoan. Samalla teen tyhjäkäynnin uudelleenohjelmoinnin.

    Olisko viisaalla väellä mitään ideaa tuohon? Hondafoorumilta katselin, mut en löytänyt suoranaista ratkaisua. Mahdollisia kohteita, joita aion tutkia, on em. tyhjäkäynnin säätö, tyhjäkäyntiventtiili ja egr-venttiili. Bensasuodatin en vaihda, ennenkuin olen ostanut auton. :p
     
  2. Caideman

    Caideman 1st gear

    Jaa ettei täällä ole hondatietäjiä... ? :D

    Noh laitetaan nyt ihan informaation vuoksi, että puhdistin IACV:n(tyhjäkäyntiventtiili), PCV:n ja tulppakaivot(öljyä). Kone toimii pientä nypytystä lukuunottamatta nyt normaalisti.

    Ehkäpä seuraavaksi huollon vuoksi bensasuodatin, tulpanjohdot ja ventt.kannen tiivisteen korjaus, niin pysyis tulpatkin öljyttöminä. :)
     
  3. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    .

    olisko kaasuläpän asentotunnistimessa joku hikka

    edit. unohtu sanoa, että en ole hondamies.
     

Kerro tästä muillekin!