Hot Rod Caddy

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja TopiCa, 8.5.2011.

  1. TopiCa

    TopiCa 1st gear

  2. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Mehtälän Pro Street Caddy Chevyn isolohkolla. Esitelty V8 Magazinen numerossa 5/1991. Oli esillä "entrattuna" mm. Tampereen Hot Rod and Rock Show'ssa 2009, tässä Mopoilijan kuvaamana.
     
  3. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Oli muuten mahtavaa nähdä tuo Caddy silloin 2009 Tampereen näyttelyssä uudelleen, siinä samassa kunnossa ja paikassa jossa sen oli nähnyt liki 20 vuotta aikaisemmin. Ensimmäiseltä kerralta on jossain videopätkääkin, kun se muistaakseni oli pyörivällä telineellä, pitäisi oikeastaan kaivaa esiin.
    Olin jo ehtinyt luulla että se on kokonaan kadonnut, mutta toivotaan että se säilyy juuri tuollaisena ainakin toiset 20 vuotta, eikä kukaan pilaa sitä.

    Voihan se olla ettei tuo Caddy tee samaa vaikutusta "nykynuorisoon" kun se aikanaan teki meihin, mutta silloin tuo oli jotain uutta ja ihmeellistä, Pro Street...se V8:n juttu on myös hauskaa luettavaa.

    Melkoinen kulttuuriteko säilyttää tuo Caddy... 8)
     
  4. Tuskaa

    Tuskaa 1st gear

    Tulipa vastaan kyseinen Caddy viikko-kaks sitten moottoritiellä vähä ennen Ylöjärvee.
     

Kerro tästä muillekin!