Hot Rod Reunion, Malmby

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja heikkisj, 14.7.2009.

 1. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Onko tänä vuonna odotettavissa suomalaiskalustoa paikalle?
   
 2. Erppa

  Erppa Gearhead

  Varmaankin kilpureiden perään huhuilet...

  Meitä on lähdössä muuten vaan kolme autokuntaa liikkeelle...Itte -32:lla fordorilla...
   
 3. shark

  shark 3rd gear

  Itte ainaki Suomalaisena vaan ei Suomesta tulen sinne.

  Tänään polttokumit alle ja sytkän säätöä ja testit meni ainaski hyvin :lol:

  Peksu ja Auliz tulenee paikalle.

  Onhan tuolla ollut ehkä kymmenkunta autokuntaa Suomesta ja Affenanmaalta esim. viime vuonna.

  Tossa muistin virkistämiseksi viime vuoden pätkä.

  http://www.youtube.com/watch?v=y1fkpblt ... re=related

  Oli Ameriikan Ollikin palautteita lukiessa kysellyt rahdin hintaa jotta pääsis kattoo " Crazy Swedes" :rotfl:

  Se videon lopussa läpyttävä oranssi mopo ei ainakaan tänään kuulostanut "lättäpäältä" :wink:

  See ya!

  PS.Kelitkin vaikuttaa hyviltä.
   
 4. LeadZeppelin

  LeadZeppelin 1st gear

  Road Pilots tallilta tulossa neljä autokuntaa .Ei kisa suunnitelmia.
   
 5. BBC

  BBC Guest

  HOT ROD REUNION

  Tänään lähdemmä liikenteeseen, kun ensin saadaan yksi ameriikan lavallinen mukaan uutta kampetta.

  Siitä Maanantaina siirtyminen Back to the Basic -kisaan / Euro rodinatioihin Mantorpiin ja siellä onkin kovasti ohjelmaa koko viikoksi.

  Niin ja seuraavana viikonloppuna on sitten Blacksmith -jos raksteri on kunnossa,....


  AULIS
   
 6. Erppa

  Erppa Gearhead

  Re: HOT ROD REUNION

  Lähteeks porukka tänään Mariellalla Hesasta vai meettekö Turusta huomenna?
   
 7. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Tänään tuli tuolla käytyä ja oli muuten sitten näkemistä. Järjestelyt olivat ihan yhtä kaoottiset kuin aina ennenkin ja jotkut joutuivat odottelemaan aika kauan ajovuoroaan mutta toisaalta näin katsojan kannalta varikolla/parkkiksella oli kyllä näkemistä koko rahan edestä. Eli ehdottomasti takaisin 2010...
   
 8. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

 9. Erppa

  Erppa Gearhead

  Ei yhtään hassumpi reissu! Kalusto toimi taas niinku pitikin ja muutenkin oli mukavata!

  Näkikö kukaan mitä sille tuutti honda kuskille kävi yöllä , kun se ajo sitä aitaa päiten?
   
 10. rocket dude

  rocket dude 1st gear

 11. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Kannattaa. Uddevallan Old time weekend on todennäköisesti luku sinänsä (en ole valitettavasti käynyt) mutta muuten Reunion lienee Euroopassa suurin alallaan, vai? Alkaa vaan tila loppumaan...

  Täälläkin näkyy olevan kuvia:
  Zatzy
  Garaget
  Motorzon
  Nikon forum

  Muutama video
   
 12. kautsi

  kautsi 3rd gear

  Jopas on hienon näköinen tapahtuma, tännehän kannattaa ensi vuonna lähteä paikan päälle!
  Kiitos linkeistä. 8)
   
 13. BBC

  BBC Guest

  HOT ROD REUNION

  Onhan se jonkunmoinen juopottelutapahtuma. Paljon on muuttunut siitä kun 2005 kävin. Silloin oli nimenkin mukaisesti paljon vanhoja kisaratsuja (altered, funny car, dragster, gasser,..) mutta ei ne enää kuulemma tule kun tuosta on tullut semmoinen viinanjuontitapahtuma. En oo nähny nuin paljon sekaisin olevia ihmisiä ku kalajoen juhannusjuhlissa 20v sitten ja Niilo Ylivainio vainaan kaatajaisjuhlissa.

  Ajoivat 3promillen humalassa tavaroitteni yli, kusivat niiden päälle ja kävelivät yli sekä varastivat puutarhakalustoa,... joten taidan keskittyä edelleen muihin tapahtumiin ensi vuonna. Kjellellä on semmoinen periaate että mahdollisimman suuri kate joka tapahtumasta ja niin vähän palkattua henkilökuntaa kuin mahdollista. Nytkin oli yöaikaan n. 3-5järjestysmiestä 3000ihmistä kohti,...jesus.

  Mikähän siellä on isompaa kuin muualla?
  Blacksmithissä oli n. 200autokuntaa ajamassa, ajanottolaitteet ja turvallisuussäännöt. 10dragsteria, muutama alteredi, muutama gasser, muutama funnycar ja muut vanhat häksättimet päälle.

  No, se on erijuttu saako Kjell lupia kaiken sen jälkeen mitä tapahtui. 2kpl autoja karkasi toisten autojen kylkeen kun yöllä polttivat kumesta, meikäläiäsen tavaroiden yliajo ja se moottoripyöräonnettomuus puoliltaöin,... viranomaiset sanoivat ainakin harkitsevan lupaa tapahtuman vaarallisuuden takia.

  muuten pirun hieno juttu, mutta viina on vaan edelleen viisasten juoma.


  aulis
   
 14. Lakustom

  Lakustom 1st gear

  Ikävä milloin jotkut ei voi olla ihmisisti :x
  Kjellen idea on että voi kokella omaa autoa ilman kaikenlaista
  sääntöjä :D
  Ja sitten on näitä Ruotsin rakkari juopoja mikä kusse missä kun tahansa
  ja kyllä siellä Malmby pitäs olla enemin porukka ,että ei ajetta yöllä
  humallassa :(
   
 15. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Niin sitä huomaa mikä ero on yöllä ja päivällä. Itsehän kävin tuolla nyt kuudetta kertaa, tällä kertaa paikalla oli muutama päihtynyt mutta ei sen enempää kuin keskikokoisen savolaiskylän raitilla lauantai-iltapäivällä. Kisailua katselin sattuneesta syystä noin vartin, loput viitisen tuntia kului siinä kun jututti tuttuja sekä kierteli parkkipaikkaa ja varikkoa, leirintäaluetta ei sitten enää oikein jaksanutkaan kiertää. Eli vaikka tykkäänkin D-racingistä niin tällä kertaa suhtauduin koko kinkereihin kuin rodi-kustom-kokoontumiseen - ja oli muuten sitä näkemistä. Muutamankin Euroopan tapahtuman kokemuksella en voi kuvitella että jossain olisi yhtä paljon yhtä monipuolista kalustoa. Sellaisia tapahtumia kyllä löytyy jossa on paljon enemmän kiihdytyslaitteita, lättäpääkaseja, Packardeja, knuckleheadeja, customeita, mekaanisia ahtimia tai vaikkapa La Carrera Panamericana -kilpureita, kaikissa niissä tapahtumissa olen ollut. Mutta että yhdessä paikassa noin paljon kaikkea tuota ja paljon muuta? Epäilen. Sitten taas, vaikka uudemmatkin jenkit tai vaikkapa vanit ovat hienoja autoja eivät ne minua kuitenkaan aivan valtavasti kiinnosta - ja juuri sitä kalustoa tuolla taas ei ole. Eli täysin subjektiivinen mielipiteeni on että tuo on hieno tapahtuma mutta olen vain onnellinen jos jostainpäin Eurooppaa löytyy vieläkin parempaa.

  Lieveilmiönä on sitten se, että kun tapahtumasta tulee suositumpi alkaa paikalle kertyä enemmän tuota ei-suotavaa bileporukkaa. Ja kieltämättä käytännön järjestelyt tuolla ovat aika alkeelliset, itseasiassa minusta on pienoinen ihme että siellä ylipäänsä voidaan viedä tapahtuma läpi, käsittääkseni esimerkiksi kukaan ei esimerkiksi ohjaa ajohalukkaita line-uppiin jne. Vaikea sanoa mitä tapahtuisi mikäli järjestelyt muuttuisivat ammattimaisimmaksi, todennäköisesti taas tietty Que sera -rentous häviäisi. Sitäpaitsi ainakaan minä katsojana en juurikaan edes kapiaa ajantottoa ja minusta siinä lippulähettämisessäkin on jotain sympaattista.Ja voin olla väärässäkin mutta oletan että kyllä sellaisiakin on paljon, jotka eivät välttämättä haluakaan tietää kuinka kovaa heidän autonsa kulkee, riittää kun pääsee leikkimään laillisesti.

  Mutta nuo kännikoheltamiset pitäsi saada kitkettyä pois, ikävä kyllä on porukaa jotka eivät ymmärrä sitä oman vastuun merkitystä. Eivätkä sitä että tuollaiset töppäykset pilaavat kaikkien ilon. Kyllähän sinne joko pitäisi saada lisää järjestyksenpitäjiä yöllä tai sitten tehdä kuten Powerissa ja kieltää leiriytyminen itse alueella, silloin ainakin myyjät/kuljettajat saisivat olla rauhassa. No, en tiedä mikä olisi järkevin ratkaisu. Mutta toivottavsti Aulis saa edes jotain korvausta syyllisiltä!

  Ainiin, olin muuten itse matkassa 2,5 vuotiaan tyttäreni kanssa ja tosiaan päiväsaikaan. Ei sen puoleen, enpä minä siellä kertaakaan yötä ole ollutkaan. Enpä minä siellä silloin keskellä päivää nähnyt juurikaan häiritsevää käyttäytymistä (vaikka tokihan sitäkin varmaan oli). Eli jos sinne lähtee päiväseltään niin ongelmana on lähinnä ollut ihon palaminen ja aivan onneton ruoka/juomapalvelu. Ja se, että jalat ovat aivan muusina illalla..
   
 16. BBC

  BBC Guest

  Malmby

  Kyllähän siellä on hienoa kalustoa ja monella oikea meininki, mutta kuten Heikki tuossa kirjoitti niin aina homma menee niin että 1-2kaveria teköö lähtöä tapahtumaan ja kun lintassa on tilaa 10kaverille niin otetaan lähiökuppilasta "kovettuja" hauskanpitäjiä mukaan vaikka heillä ei ole minkäänlaista suhdetta ameriikan autoihin tai tuon tyyliseen tapahtumaan.

  Yleensä olen tottunut ruotsin tapahtumissa että roskia ei ole missään vaan järjestäjät huolehtivat jätepisteitä ja mälli/tumppi -astioita ympäriinsä niin se ei pidä paikkaansa Strängnäsissä vaan sirpaleita ja paskaa on ympäriinsä. Idea oli hieno, mutta mitähän testaamista on lippulähetyksessä (joka muuten toimii hienosti hyvin järjestetyissä tapahtumissa kuten A-bompers mäkikisassa !!!!!) 200metrin matkalla kun ei ole edes ajan ottolaitteita. Eikö ilman ajanottoa voi testata vaikka kylän raitilla, ei se nopeus niin paljon ole nuissa häksättimissä 200m jälkeen,...

  Back to the basic, yms. kisoissa on ilmoittautuminen ja päivän ajaminen 200SEK virallisilla ajanotoilla,....kallista, mutta totta.

  No, toivotaan että homma toimii ja tapahtumaan satsataan ensivuonna, jos lupa tuloo länsmannilta.

  Niin, ja hyvä on se että tapahtumia on paljon ja kaikille jotain joka viikonloppu niin täällä Suomessa kuin Ruattisakin.

  Aulis
   
 17. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  No, toivottavasti Gustafssonin ens viikonlopun Power Street Finals Reunion Malmössä toimii paremmin.
   
 18. shark

  shark 3rd gear

  Ongelma on toi yöpyminen.
  Power Big Meetissä vuosia sitten kun Sika Campinki oli alueen vieressä varastettiin mm.Deltan pöydältä tavaraa 10.000 kr:n arvosta ,vaikka alueella piti olla vartiointi.

  Nyt kun eläimet on häädetty muualle ja sisänpääsyä vartioidaan niin homma pyörii.

  Kyllä jotain muutosta tulee Malmbyhynkin ensi vuodeksi.

  Olivat katkoneet mm.Janne "jäätelö" Johanssonin asuntovaunun agrigaatista yöllä polttoaineletkut ja sähköjohdot :eek:

  Olis kiva saada tollaset apinat kiinni ja "muiluttaa" hiukkasen. :mad:

  Just toi ajanoton puute ei häiritse.

  Riittää toi melu,savu,fiilinki ja kun nuoret näyttää peukaloa ylös eikä keskisormea kun "ruppar runt" pelkillä peltisarjoilla.

  Sammuu pian imago kun joutuu ajaa kelloa vastaa ja reaktioaika lasketaan sekunneissa :wink:

  Itse liian vanha ja laiska jahtaa sadasosia :lol:
   
 19. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  ei mekään mitään sadasosia jahdata, meinattiin viipyä matkalla useempi sekunti. Varmaan päälle viis, toivottavasti alle kuus. siis 200 metrillä. :rotfl:
   
 20. Lakustom

  Lakustom 1st gear

  Olin Power Meet Norjassa nyt viime lauantaina
  Olivat muutanet paika Fredrikstaadin Linnan puistosta pois kun Perjantaina
  oli satanut 100 mm.
  Niin se oli AMCAR Fredrikstadin aluella.Oli aurinkosata ja hyvät ilmat 8)
  ja siisti näytely en nähnyt yhtän Lintta autoa tai Pilsnerautoa
  komiat vehket siellä norjassa ja tuntu että siellä oli sununtai päivä kun
  ei näkynyt yhtä kalja purkia 8)
  Sain tiedä että 1600 Corvettea on norjan kilvissä.
   

Kerro tästä muillekin!