Hot Rod & Rock Show 04 kuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Anonymous, 15.4.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Nyt on laitettu näyttelyn sivuille täydelliset ajoneuvolistat kuvineen ja firmat ja muut osastot sekä hallien pohjapiirustukset sekä ohjelma-ajat. Käy tutustumassa http://www.hotrod-rockshow.com.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Pieni pettymys tämän vuotinen show.Pienestä hallista on tullut tuuninki/teknohelvetti.Kilpa-autoja ei nimeksikään,pari ameriikan herkkua ja muutama ruotsalainen.Omasta mielestä huonoin näyttely moneen vuoteen.
     
  3. Fat Larry

    Fat Larry 1st gear

    Viime vuonna estyin tuonne tulemasta, ja jotenkin olivat muistikuvat hälvenneet. Johtuiko sitten siitä vai mistä, mutta tuo oli kyllä sellainen näyttely että!
    Tuossa jumpjump hallissakin tuli tosiaan kierrettyä, ja oikeastaan ainoa mikä jäi mieleen, oli se kun Lunttilan "aina näyttelyissä oleva" mersu oli saanut uutta ilmettä. Se että pidinkö siitä, oli sitten eri asia. Jäi ainakin mieleen.
    Mitä a-halliin tulee, niin ainakin itseä kiinnostavaa kalustoa oli niin paljon, etten tosiaan muista koskaan näyttelyissä olleen. Harmittaa, kun varauduin siihen että paikalla olisi "ne perinteiset" pari kiinnostavaa autoa, ja sitten filmi loppuikin yllättäen kesken...
    Eli juu... Suupielet ovat yhä korvissa, kun miettii niitä kustomeita ja paria rodia. Tuli meinaan hemmetisti lisää motivaatiota olla tallilla...
     
  4. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Niinhän tos käyneet sano et älä mee mut meen kuitenkin.Onkohan täs nyt kaks kovaa näyttelyä hitto liian lähekkäin toisiaan vai mikä on.Toinen keväällä ja toinen syksyllä vai talvella.Asiallisia ideoita kehiin.
     
  5. el vivados

    el vivados 1st gear

    oli kyllä makee näyttely paljon hienoja autoja,,kannatti mennä!
     
  6. Japi

    Japi 1st gear

    Mielestäni aivan positiivinen näyttely. Kivointa oli kun näki Ruotsin vuosilta tuttuja. Tuli vaihdettua kuulumisia oikein urakalla. Joihin ei törmää muutenkaan aivan sattumalta.
     
  7. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

    Jep a- halli oli jees tuninki jumputuksesta huolimatta, mutta kun en pariin vuoteen ollu käyny, niin b-halli jäi kattomata..

    Jaken mukaan se olis ollu mun osastoo.. Monsterit murjo eskoo jne..

    Kele!

    Toi pohjapiirustus olis voinu olla "virallisen" ohjelehdykän sivulla.

    Samoin maininta noista b-hallin vermeistä kuten rekoista!
     
  8. Vani-91

    Vani-91 1st gear

    Hyvä näyttely se oli noin yleisesti ottaen. Eniten mua vaan ihmetytti että mitä nämä hondat ja muut "skoodat" siellä teki??? Ei kyllä kamera paljoa napsunu niissä osastoissa. Parkkipaikoillakin oli paljon ihmeteltävään tämän näyttelyn lisäksi..
     
  9. GM-Cruiser

    GM-Cruiser 1st gear

    Oli oikeastaan ihan positiivista, että joutui parkkaamaan Caddyn melkein mailin päähän hallista. Kävellessä tuli napsittua lähes yhtä monta kuvaa kuin hallissakin ... kävijöillä oli huomattavasti laadukaammat kulkineet kuin Helsingin tapahtumassa.
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    1.On se kumma ettei näihin näyttelyihin saada noille jenkki autoille omaa parkkipaikkaa?? se palvelisi myöskin samalla muita katsojia kun voisi käydä katsomassa parkkipaikka näyttelyn ilman ettei tarviisi juosta koko tamperetta ympäri. pelkääkö ne ettei ihmisit osta lippuja enää sisälle ku ulkona on paremmat autot?
    2.On se niin helvetin vaikeaa järjestää sillein että sieltä hallilta pääsis ulos ja takas sisään ilman uuden lipun ostoa tai kauheata selittelyä järkkärille..??
    3.Mistä vitusta johtuu että noi järkkärit ja liikenteen ohjaajat on melkein aina täysiä kusipäitä, joilla ei oo järkeä päässä ollenkaan??
    4.Mutta onneksi paikkalla oli sentäs yksi mukava järkkäri kuka päästi hallista pois ja takas sisään kun selitettiin sille ongelma, oli asiallinen kaveri!
    5.Näyttely oli kait hyvä, mutta nyt minä ainakin aion pitää 1-2vuoden tauon näistä näyttelyistä.Kyllästyttää :sad:
    6.Älkää ottako kukaan nokkiinne, sillä tää oli vaan mun mielipide!
     
  11. chevy76

    chevy76 1st gear

    Kah kummaa..Onhan täällä hienoja autoja vaikka kuinka..Kerhot ovat panostaneet osastojen näyttävyyteen..Muutamia hifiautoja ja thyyningejä täällä tietysti on, mutta lienevät kaikki paikkakunnalta..Suurin osa hifiautoista kun on paikallisen myyjän osastolla..Lienee se hyväksyttävää..Jump jump tietysti häiritsee, mutta huomioidaan että ei kaikki autot sitä tee..Yleensä ne jumputtajat ovat maahantuojien esittelyautoja joissa pääasia on näyttävyys ja kuuluvuus..Ne oikeat hifiautot ovat sitten erikseen.. :smile: Paitsi että tulipa sitä itsekin hieman luukuteltua kun cityssä illat rillailin.. =) Toisessa hallissa on sitten ne DB-dragracing kisat..Itse pidin siitä jenkkirekasta..Kyllä ne perkule on massiivisia ka komeita läheltä katsottuna..Tietysti kun hifiä harrastan niin pidin eräänlaisena taidonnäytteenä erästä volvon nuppia jonne oli upotettu Dolby Digital 5.1 äänijärjestelmä..20" litteä näyttö, DVD-soitin, GPS-Navigointi ja Metsäliiton oma karttajärjestelmä..Yriystä siinäkin ja mielellään kuski varmaan tauolla takana istuukin.. =)
    Tasokkaampi tämä oli kuin hesan näyttely..Ehkäpä suuntaus on sitten hieman eri-ihmisille..ACS kaiketi pyritään suuntaaman kaikille ja Hot Rod alan harrastajille..
     
  12. vee-kasi

    vee-kasi Gearhead

    Kävinpä minäkin paremman puolakkeen kanssa Tampereen menopelit katastamassa ja olin tyytyväinen! Oli monipuolinen kalusto. Oli kiva katsella hienosti maalattuja rekkoja kromin niissä kiillellessä, sai huokailla upeiden choppereiden kupeessa (jospa minullakin 50-villityksen iskiessä sitten aikanaan :razz: ja viereisen pelin kameleonttimaalaus sai minulta täydet 10 pistettä! Ja mitä tulee Nimettömän kävijän mainintaan siitä "tuuninkihelvetistä",niin se on sitä nykynuorison taivasta. Ei meidänkään murkkuikäinen poitsu muuta tee kuin "tuunailee" omaa länsimaista autoaan. Ei sitä jenkit kiinnosta! Jenkeissä ei ole hänelle mitään uutta ja ihmeellistä, kun on jo masussani kasin ääniin tottunut. Se on tuuninki, mikä noita nuoria kiinnostaa,joten annetaan ihmeessä heidän touhuta sen parissa ja KIITOS näytteille asettajille, kun olette huomioineet myöskin tämän alan harrastajat! Annetaan kaikkien kukkien kukkia eikä ajatella, että vain jenkit on jotain. Pääasia, että nuorisolla on tekemistä. Pidetään kalustostamme vain huolta ja odotellaan aikaa, kun nuorisomme alkaa kiinnostua jenkeistäkin. Ja kyllä sekin aika vielä tulee....
     
  13. chevelle65

    chevelle65 1st gear

    Joo tulihan tuolla käytyä pyörähtämässä kaverin kanssa. Melkein tuhat kilometriä autossa samalle päivälle, mut kannatti ehottomasti. Mielenkiintoista kalustoa näytillä kotimaasta, ruotsista ja rapakon takaa. Ja aina löytyy valittajia ja itkiöitä, joiden mielestä jokin asia ois pitäny tehdä toisin jne. Kaikkia ei voi kuitenkin miellyttää. Mitä tohon tuuninkiin tulee, niin kyllä se on nykyaikaa niinkuin joku tossa ylempänä jo totesikin. Vaikka en itse ko. rakentelusuuntausta harrastakaan, eihän nuo tuuninkipelit silti minua haitanneet näyttelyssä käydessäni. Kustom ja rod osastoilta löytyi kyllä yllinkyllin tasokasta katseltavaa. Kokonaisuudessaan helvetin hyvä näyttely!!
     
  14. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eipäs yleistetä. Kyllä nuorisoakin kiinnostaa oikeat autot. Oman jälkikasvun lisäks meidänkin tallilla on useita muitakin nuoria jenkkiautonrakentajia ja nurkissa pyörii vaikka kuinka paljon "hang-around"-harrastajia. Eli noiden kavereita ja kavereiden kavereita, joista useat olis varmasti itekin kiinnostuneita hommasta, mut mahdollisuudet puuttuu. Nuorena kun tahtoo tuo rahapuoli olla vähän heikonlainen ja niin kalustoa kuin tallitilojakaan ei siten oo helpppo hommata vaan pitää tyytyä perheen kakkosauton tai vanhempien ekaks autoks hommaaman "riisikipon" tuunaamiseen.
    Vikahan on siis usein vanhemmissa, ne kun ei ymmärrä eikä suostu mitenkään jelppaamaan "raggariauton" kanssa touhuiluissa ja siks siis monella oikean harrastuksen aloitus viivästyy tai jää kokonaan toteutumatta. Monta kertaa oon kuullut vanhemmilta saatuja kommentteja "tollasta ei sitten meidän pihalle tuoda" jne. vaikka kaveri pystyis jo ite maksamaan autonsa. Harrasta siinä sitten.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Big Bad Chevy 2004-04-18 11:22 ]</font>
     
  15. vee-kasi

    vee-kasi Gearhead

    Terppa Big Bad Chevy! Tarkoitukseni ei ollut missään tapauksessa väittää, että kaikki nuoret haluavat harrastaa tuuninkia, kyllähän nuoria on joka junaan kuten meitä aikuisiakin. Mutta onko mielestäsi niin hirveä asia, jos tykkää tuuninkista? Eikö tuuninkiautotkin voi olla "niitä oikeita" autoja joillekin autoharrastajille? Mikä on muuten mielestäsi se leikkiauto? Ettet vain nyt itse sortunut yleistämiseen? Minulle oikea auto on Camaro -76 ja oikea moottori on V8, mutta ne ovat oikeita minulle ovatko sinulle? Ja onko se nyt niin vaikeaa ajatella, ettei kaikkien nuorten unelmana ole rassata näitä meidän ihannoimia menopelejä? Ostaisin heti lapsilleni jenkkiraadot, jos haluaisivat niitä rassata, mutta eivät vain halua. Ja katsopas tarkemmalla silmällä noita messuilla kävijöitä. Iso osa on meitä homekorvia. Eikö tämäkin kerro jo jotain harrastajista? Puhuit talleista. Valitettavasti tämä meidän korsumme on niin pieni, että meillä ei ole kuin kärpäsen paskan kokoinen talli, mutta ei tuo taivasalla rassaaminen ole meistä kenestäkään intoa laitteluun vienyt. Sanoit, että nuori olisi voinut itse maksaa pelinsä, mutta vanhemmilta ei tule tukea harrastukseen. Olisiko aika lähteä jo sen nuoren pesästä? Nuori, jolla on rahaa ostaa jenkki, siihen varaosat, vakuutusmaksut, autoverot ja soossi, on kyllin vanha elättämään jo itsensä, joten pois mamman helmoista!
     
  16. vw79

    vw79 3rd gear

    hallista pääsi ulos ja takaisin noin 5 sek puheella ja merkinnällä lippuun ja koski useempaa kuin yhtä henkilöä. kuitenkin jonkinlainen virallinen menettelytapa olis paikallaan,varsinkin kun iltapäivästä sisätiloihin pakkautui väkeä runsaanpuoleisesti. silloin pieni ulkoilutauko olis paikallaan jne...

    kukaan järjestäjistä asiaa kommnetoimaan?!
     
  17. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    En mennyt en.Oikee koipi pipi jalkapöydässä hiusmurtuma en lähtenyt klekkaamaan. :sad:
     
  18. GTX71

    GTX71 1st gear

    Näyttely oli taas tänäkin vuonna oikein mieleinen, minäkin tykkäsin siitä raitakattoisesta... Oikeastaan ainoa huono puoli on se, että siellä näkee aina niin paljon tuttuja, ettei meinaa ehtiä autoja katselemaan ollenkaan :wink:
     
  19. coupedeville

    coupedeville Gearhead

    Näyttelyn mielestäni hienoin auto oli '69 Chrysler 300:nen.
     
  20. Nappula

    Nappula Gearhead

    Oli kyllä kiva näyttely tänäkin vuonna, paljon jenkki autoja ja sehän on hyvä, ja porukkaa oli paljon, vielä kun sais A hallista ne thyyning autot C halliin niin kaikki olis hyvin, myös se leather heavenin chevy pomputus oli kiva, vois ne ihme äänenpaine kisat pitää ulkona, yhtä hel.. olla siellä C hallissa
     

Kerro tästä muillekin!