Hot Rod & Rock Show 04 kuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Anonymous, 15.4.2004.

  1. JR

    JR Gearhead

    Komea vehjehän sekin oli, mutta tykkäsin jostains syystä enempi siitä hauskanvärisestä ´60 Dodgesta.

    Se ´62 Thunderbird tuntu olevan muuten myös aikas huolella entisöity. Yleensä kun ei tule ainakaan nähtyä niin paljoa noita alkuperäisiä (tai saman tyyppisiä...) lappuja yms. missään vehkeissä.
     
  2. BonneMan60

    BonneMan60 Gearhead

    Hyvä näyttely ja ei ne tuning pelit millään lailla häirinnyt, tuli napsittua siiteimmistä tuning peleistä myös kuvia, enemmän ihmeteltiin miten tuulipukusambalätinä liittyy hot rod rock show meininkiin, itse rock´n rollia ei sitten kuulunut missään ? jokatapauksessa hyvä tapahtuma ja parhaimpana mieleen jäin ´56 "Exdream" Caddy, tuolta löytyy vielä kuvia näyttelystä n.200 kpl !

    http://public.fotki.com/Mikko58/car_sho ... ional_hot/


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: BonneMan60 2004-04-18 17:48 ]</font>
     
  3. weripuo

    weripuo Gearhead

    tulipa sitten kahlattua sekin läpi ja taas ihmettelen sitä pysäköinti systeemiä, miksei pysty järjestämään harrasteparkkia lähelle ovea tai sinne yläparkkiin ettei tarttis kävellä/ajaa koko parkkista läpi jotta näkis ne oikeesti siistit autot.
    no olihan hallissa sisälläkin jokunen hieno auto mut...
    Ja thyyning sekä se meteli osaston vois sulkee sinne omalle osastolleen ettei tarttis turhaan kävellä.
     
  4. herrakani

    herrakani 1st gear

    Mun naapurissa on avosellainen. Sekin on aika hieno.
     
  5. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Hieman laimea kuva jäi näyttelystä, tosin sangen runsas rodi- ja muskeliautokanta lämmitti sydäntä.

    Eniten minua jäi tänään askarruttamaan se remmiahdettu 427cid rodi joka lähti Suomen kilvissä ajamalla näyttelystä. Kyseinen hieman rähkjääntynyt ja hillitty rodi oli näytillä siellä hallin perällä, punaisen Corveten vieressä Siinä lähistöllä taisi olla myös rättisitikkaa, jne.. Auto on Tampereelta. Miten helvetissä sellainen on täällä kilvissä?
     
  6. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Taas jälleen kerran Tampereen Hot Rod & Rock Show näytti esimerkkiä millainen AUTONÄYTTELYN kuuluu olla !!!

    Ties monennen kerran täytyy taas todeta sama asia että näyttely oli erittäin hieno ja onnistunut,paljon näyttäviä autoja ja kalustoa laidasta laitaa kumminkin täysin sopusoinnussa.

    Menisivät "Helsingin Herrat"katsomaan mallia Tampereelta...

    Hyvä Tampereen Seudun FHRA ja muut taustavopimat jatkakaa samaan malliin !
     
  7. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    Juu, kyllä täytyy sanoa että huomattavasti tasokkaampi on Tampereen kuin Helsingin näyttely. Jeee!! mun Camaro näkyy tossa kuvassa. http://public.fotki.com/Mikko58/car_sho ... m1876.html

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Camaro75 2004-04-18 22:49 ]</font>
     
  8. puusilmä

    puusilmä Gearhead

    Olipas härski vehje tää Snow Monster, eli "moottorikelkka" jossa nokalla 454 remmiahtimella.

    Äijä heitti sen hallista ulos ajamalla pyörät etusuksien alla. Äänet oli aika mahtavat ja kiipes kevyesti kuljetusbussin rampin ylös.

    Siinä on mukava välillä talveakin oikein odotella.
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Oli hyvä näyttely taas tänäkin vuonna. Pelkästään jo parkkiksella oli niin paljon hienoja autoja, että ei meinannut muistaa mennä sisälle ollenkaan... hienoja Kustomeita näyttelyssä oli tänä vuonna tosi paljon (esim. se Cadillac joka oli ACS:säkin) Muskeleista hienoimmat mielestäni olivat `68 Chevelle, `69 Mustang, `70 Duster ja `71 Challengerit. Onneksi tänä vuonna tuli varattua tarpeeksi aikaa näyttelyssä kiertelemiseen. Ens vuonna taas uudestaan :smile:
     
  10. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Ähhhh..tuo ylempi olin minä.
     
  11. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Äijä anto Camarolle vähän leipää ku lähti hallilta :wink:
     
  12. HornetRWB

    HornetRWB Gearhead

    Komea näyttely, kaikki tuntu toimivan niinkun pitikin. Kannatti ehdottomasti käydä paikanpäällä! Kiitokset järjestäjille ja ens vuonna uudestaan!! Napsein itekin parisen tusinaa kuvia, yritän pistää nettiin nähtäville pian...
     
  13. Wolfheart

    Wolfheart 1st gear

    Lauantaina oltiin heti kymmenen maissa jonottamassa. Pitääkin heti alkuun kiittää järjestäjiä siitä miten lyhyeksi jonottaminen jäi vaikka jono oli vähän perkeleen pitkä. Tosin lippuluukulla tuli vähän hämminkiä kun sanoin että kaks lippua, rahastakin sain ihan oikein takaisin mutta lippuja ei saatu kuin yks ja se huomattiin vasta parin metrin päässä... No, onneks se toinenkin lippu saatiin.

    Näyttely oli hieno, tosin pienoismallihalli missattiin kokonaan. Sellainen pyyntö oliskin järjestäjille että eiks niihin halleihin vois asentaa johonkin riittävän korkeelle vaikka jonkun perkeleenmoisen nuolen osoittamaan mistä pääsee mihinkin halliin. Että vois vaikka hallin toisesta päästä ottaa suunnan kohti nuolta.

    Tum-tum hallin pelasti ne parit maasturit, jenkkirekka ja Leather Heaven joka sentään soitti kunnon musiikkiakin... Kiitos siitä, todella ISO kiitos! On se kumma miten hyvältä COB:kin kuullostaa jumputi-jumputin jälkeen, vaikken yleensä COB:sta erityisemmin välitä.

    Ja ensimmäistä kertaa loppui tavallaan A80:n muisti kesken, eli yli 100 kuvaa tuli otettua. Kaiken lisäksi kuvaaminenkin oli suht' helppoa, eli ainakaan lauantai aamuna ei väkeä ollut 'liikaa'.

    Hieno näyttely, oikein hieno. Kiitos vielä järjestäjille ja kaikille joille kiitos onnistuneesta tapahtumasta kuuluu!
     
  14. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Viikonloppu tuli Tampereella vietettyä Gm-Cruisersien osastolla.Ainakin omalta kohdalta täytyy kiittää järjestäjiä erittäin hyvästä ja joustavasta palvelusta.Hymyä riitti ja hommat sujuivat rennolla mutta jämäkällä otteella.
    Kyllä Tampereen näyttelyssä on aina kotoisempi fiilis kun Hesas.
    Ainoa kritiikki vois olla tän Sambaryhmän rumpujen päristys aikaisin sunnuntaina..tyttöjä oli kiva katsella mutta ne rummut kävi korviin.
    Suurkiitokset ansaitsee myöskin Tampereen Sokos-hotelli Ilveksen henkilökunta majoituksesta.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Fleetline 2004-04-19 09:42 ]</font>
     
  15. Pex

    Pex 1st gear

    Kiitos BonneMan60 hyvästä linkistä kuviin. Löytyi jopa kuva vaimon pikapista olkipaalit lavalla. Ja näyttely oli muutenkin hyvä. Sellaisen Peterbiltin kun vielä saisi pihaan...
     
  16. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Hyvä näyttely vaikka niiden jumputi-jumputi-vessojen jyskytys v*tuttikin. Oltiin paikalla heti kympin jälkeen lauantaina ja oli hyvin tilaa liikkua, puolelta päivin alkoi olla jo melkoista ruuhkaa ja kuvaaminen kävi hankalaksi.
    Tällainen autonäyttelyn pitää ollakin.
     
  17. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Suurkiitokset järjestäjille loistavasta näyttelystä!
    Kyllä kannatti taas pyöriä viikonloppu Tampereella ja suurempaa kritiikin aihetta ei ihan äkkiä löydy. Tosin Fleetlinen kanssa olen samoilla linjoilla Samba-ryhmästä. Meteli oli kauhea ja vielähän sitä kerran tai pari kestää viikonlopun aikana, mutta etenkin sunnuntaina ryminä tuntui olevan lähes tauotonta (vai johtuikohan omasta olotilasta...?)!
    Muuten täytyy sanoa, että ainakin allekirjoittaneen mielestä paras näyttely aikoihin!
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

  19. platuart

    platuart Gearhead

    Tuosta sambasta...kätevästi haastattelivat sunnuntaina Boydia samaan aikaan kun sambailijat rummuttelivat. Ainoa mitä kuuli, oli thank juu Mr. Boyd..??!!
    Ja vaikka sunnuntaina oli väljää, niin sen pellen piti puhallella niitä ilmapalloja juuri sisääntuloaukossa ja ei meinannu lastenrattaiden välistä vessaan mahtua.
    Mutta hieno show, kuten aina!!
    Hyvä pojat!
     
  20. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Platu, sehän olikin juuri RIESA pelle :grin: :grin:

    Itseänikin harmitti, kun haastattelusta kuului vain se loppulause... :mad:
     

Kerro tästä muillekin!