HRF Spring Challenge 18.–19.5. Alastaro Circuit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Vintage Racing, 17.5.2024.

  1. Vintage Racing

    Vintage Racing 3rd gear

    Suomen suurimman ratasarjan, Gulf Historic Race Cupin ratakisakauden avaukseen, HRF Spring Challengeen on ilmoittautunut 150 kilpailijaa ja luvassa on aika-ajot sekä 18 kilpalähtöä.

    Vauhdissa Historic erikoisvakio/GTS- ja vakio/GT-autot, Historic Fiat Ratapotit, Historic Formulat, F3:set ja F4:set, Subaru Sportit, Mini tonnit ja Roadsportit. Jenkkiautoja kisaamassa useita – kahdessa Historic-luokassa sekä Roadsport V8:ssa. Kilpavarikko on avoinna yleisölle.
    Alueella on lisäksi harrasteajoneuvojen drive-in näyttelyparkki ylävarikolla.

    Pääsylippujen hinnat 20 e/päivä ja 30 e/koko viikonloppu, alle 12 v huoltajan seurassa ilmaiseksi. Lipun voi ostaa ennakkoon Lippuagentilta tai paikan päältä.

    Lisätietoja: https://www.historicrace.fi/springchallenge2024/index.html

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!