Huppari ja t-paita

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 20.2.2008.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Tallilla lista jos haluaa tilata hupparin hintaan 25 ekua.Tulee samanlainen teksti kuin on nahkatakissa.Laita nimi ja koko listaan selvästi niin tulee kerralla oikean kokoinen.Samalla teetetään t-paitoja x määrä ja värihän on molemmissa musta.Tilataan huhtikuun alussa Norppatexiltä.Terv:puh.johtaja Ps.Naisimmeisille tiedoksi että on myös niitä naisten malleja joita voi käydä Norppatexillä kokkeilemassa että tulloo kerralla oikein kokoisia tuotteita,Ansku tietää Norppatexillä.
     
  2. supo

    supo Double Gearhead

    Norppatex on puijonkadun alapäässä.Entisen pankin tiloissa.
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    Hupparit ja t-paidat tilattu ja luvattu että ovat valmiit näyttelyä ennen.
     
  4. supo

    supo Double Gearhead

    Hupparit ja t-paidat ova valmiit ja saatavilla huomenna torstaina illalla klo 17.30 jälkeen,hupparit 25 ekee ja t-paidat 10 ekee.
     
  5. Antti P

    Antti P Gearhead

    Tallilla?
     
  6. Antti P

    Antti P Gearhead

    Tännäänkö? :D
     
  7. supo

    supo Double Gearhead

    Eli Hupparit ja t-paidat saa klo 18.00 jälkeen kerhon tallilta n.klo20.00 asti.Käyn hakemassa tänään jossakin vaiheessa Norppatexxiltä.Huppari 25 ekee ja t-paita 10 ekee,otathan tasarahan.
     
  8. supo

    supo Double Gearhead

    Tervehdys:Olisi muutamia t-paitoja ja hupparia jouten eli:
    T-Paidat: 1 kpl Lady S, 1 kpl Lady L, 2 kpl koko S, 6 kpl L, 4 kpl XL.
    Sekä pari hupparia: 1 kpl L,2 kpl XXL.Jos koko tärpäs niin soita mulle niin sovitaan kaupoista.Hinnathan ovat t-paita 10,00 ekua ja huppari 25,00 ekua. Terv: Supo, puh:0440679278
     
  9. supo

    supo Double Gearhead

    ylös!!
     

Kerro tästä muillekin!