huutokaupat.com

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja moottori-hannu, 18.7.2016.

  1. voijaggeri

    voijaggeri Gearhead

  2. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

  3. JC5IEDM

    JC5IEDM 3rd gear

    Olennaista lienee se että kyseessä on sama yksilö ja kotimaisessa ilmoituksessa ei mainita mitään jenkeissä tapahtuneesta lunastukseen menosta.
     
    Volvo_5.7, viikinki75 ja isalmela tykkäävät tästä.
  4. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    No joo, tota en huomannut. :D Mutta kaveri joka noita copartin autoja tänne roudaa sanoikin, ettei näistä kukaan maksais niitä pyydettyjä hintoja, jos näitä joutuis ehjänä jenkeistä ostamaan.
     
  5. voijaggeri

    voijaggeri Gearhead

    "carfax huoltohistoria olemassa, josta käy ilmi ettei mittarilukema 67000 ole oikea ajomäärä" Vois kai tossa varmaan kertoa jo suoraan ton 161063 miles (Actual) joka on ollut 02.05.2019...
     
  6. f34

    f34 Double Gearhead

    Kyllähän noihin aina joku haksahtaa, jotka eivät tiedä mistä oikeat tiedot saa.
    Kauppiaat pimittää noita epämiellyttäviä asioita.
    Mutta eikös nuo tiedot anna myyjä, eikä huutokaupat.commi.
    Eikös täällä pitäisi parjata noita myyjiä, eikä niin paljon huutokaupat.commia?
     
  7. MudMax

    MudMax Gearhead

    Tuota Challengeria katsastamassa on sitten ollut vielä harvinaisen huolimaton katsastusmiäs (eikä omistajakaan ole ymmärtänyt puuttua tunarointiin), sillä eihän 2009:n päästöjä tarvitse määrittää EU 2011 laskukaavan mukaan: Pompsahti maksut melkoisesti, esim autovero 36,8% > 41,0%.

    Jos lisäksi olisi onnistunut välttämään käyttöönottopäivän (28.4.2009) käyttämisen verotettaessa, niin valmistuskuukauden (3/2009) mukainen vero olisi ilman EU-laskukaavaa 30,2%.
     
    Muokattu: 11.5.2020
  8. Buick462

    Buick462 Gearhead

  9. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    isalmela tykkää tästä.
  10. paikkatakki

    paikkatakki Gearhead

    Siltähän tuo näyttää.
    Minulla ei ole vielä kertaakaan jäänyt huuto kiinni näissä huutokaupoissa, kun hinnat tahtoo karata aivan käsittämättömiksi riskiin nähden. Tai sitten vain arvotan sen riskin hinnan niin korkeaksi, että huutokaupat ovat minun osaltani mahdoton yhtälö.

    Kerran kävin oikein katsomassa ulosottomiehen näyttöaikana yhtä autoa, josta olin oikeasti kiinnostunut. Muita ei näyttöaikaan ollut paikalla. Koeajolle ei kuitenkaan päässyt, käyntiin kuitankin laitettiin. Sitten kun huutokauppa oikeasti oli loppumaisillaan, niin hinta kipusi niin korkealle, että nettiautosta olisi saanut vastaavia, mutta paremmin varustein ja vakuuttavalla huoltohistorialla halvemmalla.

    Työkaluvaunuja kun aikoinaan kattelin, niin ne huutokaupat.comin halpikset työkaluineen nousi aina niin korkeaan hintaan, että oikeasta kaupasta saa halvemmalla.

    Kerran oli myynnissä huoltoaseman konkurssipesässä Mobilin valomainos. Siitä oli sitten joku muukin kiinnostunut, ja sen hinta jäi oikeastaan aika kohtuulliseksi. Tosin ostajan piti itse se irrottaa sieltä noin 4m korkeudesta, ja ihan tikapuilla ei varmasti onnistu. Laskeskelin, että nostimen vuokra ja sen raahaaminen peräkylille ja takaisin kaupunkiin nostaa kyltin hinnan liian korkeaksi.

    Traktoria yritin huutaa. Kuolinpesän traktori, johon ei avaimia näyttöaikaan ollut löytynyt, myöhemmin sitten kyllä, mutta kokeilematta se silti olisi pitänyt ostaa ja siihen nähden hinta nousi aivan liian ylös. Nettikoneesta saa vastaavia liki samaan hintaan ja pääsee kunnolla kokeilemaan, että toimii. Ehkä senkin osti joku, joka tunsi koneen entuudestaan.
     
  11. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Sitä isäukkokin nauroi kun lähti gtk:n huutokaupasta halvalla peräkärriä ostamaan...oli sillä joku kelkkakin kiikarissa mutta totesi että niin hulluihin hintoihin karkasi käyntikunnottomien kelkkojen hinnat että ei mitään järkeä. Sama homma oli ollut peräkärrien kanssa. Sanoi että ammattikäyttö oli tehhnyt tehtävänsä (lue loppuun ajettujahan ne siellä myy) mutta kaupasta olisi saanut uutta kärriä kuulemma samaan hintaan mitä ukot oli kilpaa huutaneet. Aikanaan isä kyllä parit AEG:n isot iskuporakoneet oli jostain huutokaupasta 100-150mk /kpl huusi. niitä piti halpana. monta vuotta nekin toimi ennenkuin poikansa (minä) ne onnistui särkemään.
     
  12. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Sitä kutsutaan ostokiimaksi kun huudetaan kilpaa ja järki häviää ja sitten maksetaan enemmän kuin mitä maksaisi ns. vapailta markkinoilta ostettuna.

    Minä en ole saanu ostettua huutokaupoista vissiin muuta kuin hallitunkin kohtuuhintaan joskus 30 vuotta sitten. Senkin myin pikku pompulla kaverille kun muöhemmin perse aukesi minulla.

    Parhaat kaupat syntyy kun sattuu paikalle yksin missä mitään ei suoranaisesti ole edes myynnissä. Kilpailu puuttuu ja voit tehdä tarjouksen mikä tuntuu kohtuulliselta. Suoranaista hädänalaisen hyväksikäyttämistä polkuhintaan ostamalla en ole kuitenkaan harrastanut hinnoittelussa.
     
    PetteriT tykkää tästä.
  13. Larry

    Larry Double Gearhead

    Aina ne huutajat ei edes tiedä mitä ovat ostamassa. Kerrankin aikanaan Palsanmäellä voitin huutokisan yhdestä esineestä, jonka joku tietäjä ääneen tunnisti -siis väärin- eturivistä.
    Kyllä sieltä muutama kilpailija nuijan kolautuksen jälkeen tuli kysymään, että mikä toi on, myös tämä mainittu tietäjä. Sammutin sillä kertaa heidän tiedonjanonsa antamalla oikean vastauksen.
     
  14. bathory

    bathory Gearhead

    Kyseessä oli kuparipannu?
     
  15. Larry

    Larry Double Gearhead

    Ei kun se oli se juipelo.
     
  16. Mac

    Mac Gearhead

    Jaahas, nyt sitten alkaa tavan tallaajatkin alkaa myymään autojaan tuolla.
    Saa katsoa mimmoinen soppa siitä tulee, kun liikkeetkin tahtovat venkoilla tuolla.
    Jotenkin semmoinen kutina, että ei välttämättä jää kauhean pitkäikäiseksi kokeiluksi.
     
  17. Tästä vahän eksoottisempi autotalli..Oulun kaupunki pistää Toppilassa sijaitsevan entisen sellutehtaan siilorakennuksen myyntiin. Alvar Aallon suunnittelema siilo tontteineen myydään nettihuutokaupassa ilman pohjahintaa. Siilo on valmistunut vuonna 1931. Se on suojelukohde.

    [​IMG]
     
    isalmela tykkää tästä.
  18. -tl-

    -tl- Gearhead

    [​IMG]

    6810€ Korkein tarjous... Tarjous hylätty. Kovat on hintatoiveet 7 vuotta seisseestä pikkukakkosesta jota ei edes yritetty käyntiin.
     
  19. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Eipä voi taas kun hämmästellä... Katselin tuota aiemmin ja mietin että 5k€ olisi varmaan aika realistinen hinta, toi vajaa 7 olis myyjän kannalta jo todella hyvä hinta mutta ahneuksissaan ei myynyt :odeek:
     
    grantorino tykkää tästä.
  20. matti R

    matti R 3rd gear

Kerro tästä muillekin!